Başlangıçkilom 68 di şimdi 70 7 hafta oldu acaba çok mu yiyiyorum? Bu durum beni üzüyor strese sokuyor?:(
Çok mu yiyiyorum acaba?
- Düzenlendi
Melekhilmi her ay için 1 kg diyor doktorlar ama uyanda uyamayan da oluyor açıkçası ben 35 haftalık hamileyim 11 kg aldım ☺️
Mervesoku ayda kaç kilo yapıyor seninki hesaplayamadım☺️
Melekhilmi ben iki haftada 3 kilo aldım canim 😂 simdi tartildim 1 kilo vermisim çünkü bulantilarim var. Biraz hareket et yuruyus yapmaya çalış kendini yormadan eger kilodan endiseleniyorsan
Melekhilmi ayda 1.5 kg gibi olacak doğuma kadar ☺️
Melekhilmi valla canım ben yiyorum 5 buçuk haftalıkken öğrendim hamile olduğumu 45 kg ile hamile kaldım şuan 50 kg oldum 12+5 öğrendiğimden bu yana 5 kilo almışım 🤦♀️ kilo sorun değil doğumdan sonra verilir önemli olan bebeğin sağlığı canım
Melekhilmi boyun kaç normal kilodaysanız 12-13 kilo alımı ideal
Melekhilmi takma bu kadaaar kiloyu. Ben de senin gibi ay çok kilo aldım ay tutmasam vallahi çok kilo alıcam şöyle yapıcam dedim dedim sonra bi kaşıntı başladı doktora gittim gebelik kolestazı dedi daha da bi şey yiyemedim aynı kilomda kalıverdim tabi o zamana kadar 10 küsür kilo almıştım bile cuma doğumum olacak 13 kilo ile bitiricem 🙏🏻 inşallah