halimeaydin ManolyaZorAltun yinede guzel kotu dusunme canm 😘😍 belki sen is geregi falan gec oldu ama yinede oldu ya sukur 😘
ManolyaZorAltun halimeaydin yok ben istedigimde 28 yasindaydim sonra 3 dusuk yasadim felan derken anca oldu kizim cok sukur o yuzden niyet edeyimde hayirlisi allahtan diyorum artik yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum tabi
Bulut74 ManolyaZorAltun kızım 20 aylıkken düşünmeye başladık. Denedik ama olmadı, kızım şu an 3,5 yaşında 5aylık hamileyim yani istediğim zamanda olsaydı şimdiye yaşını geçerdi 🤗😌
Rabiasare27 ManolyaZorAltun oğlum 16 aylık 18 haftalık hamileyim kızım olacak şu anda zor olmuyor umarım doğunca zorluk yaşamam
ValideSultan ManolyaZorAltun yeni bebeğin Doğumu kızının tam 2,5 yaş sendromuna denk gelecek zor olur
ManolyaZorAltun ValideSultan o da zaten ha diyince olursa da ahh sormayin simdiden basladi o sendromlar zaten kisilik olarakta sinirli yapisi var
ManolyaZorAltun Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim vakiy ayirip yazdiniz allah raZi olsun sizin icinde hayirlisi ne ise o olsun insallah hepimiz sorunsuz buyuturuz 😘
ManolyaZorAltun Ayferfeneer ben istanbuldayim annemler tekirdag da kayinvaldemlerde samsunda yani yalniz bakiyorum cogu zaman tabi