Yagmureyll Merhaba ben 15 haftalık hamileyim 17. Haftaya randevu aldım cinsiyeti öğrenmek için uygun hafta mıdır daha beklesem mi acaba
Yesillendik_ Yagmureyll bende tam 15.haftadayim haftaya aldım 16.hafta yani daha fazla bekleyemicem😂 eğer göremezsem kontrol süresinde 17.haftada yine giderim
canmyavrum Yagmureyll bugün bende 15.haftama girdim 18. Haftanın başına randevu almayı düşünüyorum 3lü test için.eylülün ilk haftası.belki belli olur cinsiyeti bilmiyorum ilk hamileliğimde oğlum olacagını 17. Haftrada söylemişti dr ama kesin dememişti
Yagmureyll Yesillendik_ Yaa inşallah öğreniriz 😊 1 Eylül eşimle evlilik yıldönümümüz cinsiyeti de o zamana denk getirip kutlama yapmak istiyoruz inşallah denk gelir 😊
Kubosh Yani bebegin pozisyonuna bagli çikolata falan yersen gitmeden hareketli olur gorunce emin olunca soyluyor ztn bende 17 +2 ye randevu aldim o zmn ogrenicem suan tam 16+0 hadi bakalım sağlıkla gelsin bebisler 😌
yorgun21 Yagmureyll saat 6 da randevum 🫣🫣 baya geç saate eşimin iş çıkış saatine denk getirelim dedik 😁
Yagmureyll canmyavrum Ben üçlü test yaptırmayı düşünmüyorum ikili test sonucum gayet sağlıklıydı boşuna kafamı karıştırmaya gerek yok bence