Dilekulgtt Kizlar gebelik testim pozitifti hatta 3 marka denedim 3 u de pozitif cikti bugunde meraktan ovulasyon denedim nasil cikicak diye ovulasyon la gebelik ogrenenler falan oluyormus bende deneyeyim dedim ve pik çıktı belki umut olur sizlere 🌸😇
zlemceylan Dilekulgtt şimdi ovulasyonla devam edince adete yakın koyu olduğunda insanlara fikir olur 🌸🥰
ESRANUUR Dilekulgtt 60 gün önce kürtaj olmuştum sonra hiç adet gormedim ilk kurtajda böyle bisey yaşamamıştım bende şüphe ettim ovulasyon vardı elimde onunla denedim istersen fotoğrafını da atabilirim
Dilekulgtt ESRANUUR istersen bi test yap yada yarin bida ovulasyon yap dahada koyu olursa vardir insallah 🤲🏻
Dilekulgtt zlemceylan insallah ya kafana takma bak biseylerle ugras mutlaka bende ovulasyon yapiyordum 2 aydir hatirlarsin belki. Bu ay esim izne cikti biraz gez toz dugun derdi filan derken vaktim dolu dolu gecti gene saatleri tutturamasam da ovulasyonu yapmaya calistim kafadan at onu olumsuz dusunme
ESRANUUR Dilekulgtt ya aslında planda yoktu üst işte kürtaj olunca ara vermek istedim düşünmüyorum da korkuyorum varsa diye
zlemceylan Dilekulgtt evet gerçekten çok etkiliyor bir de evde oldukça insan test yapası geliyor ister istemez
Dilekulgtt ESRANUUR haklisin bende dusuk yapmistim 10 gun gecikmeyle kan vermistim ertesi gunde dusuk oldu bu sefer bende tedirginim o yuzden okadar beklemeden gidip muayne olacagim onlemi varsa alinir. Esimi bile tembihliyorum bu ara yaklaşım olmasin ne olur ne olmaz diye ama hayirlisini veriyor rabbim daha kotusu olabilirdi