cansu_dgn Herkese selam ben hormonlarım falan iyi olmasına rağmen bir türlü pik göremedim hala daha.. Pik görmeden hamile kalan var mı aranızda? Ben mi çok kafaya takıyorum bu testleri acaba
lilyum_ cansu_dgn yumurtaları gelistiren besinler var. Onları bolca tüketin. Yakın zamanda pik olur inşallah 🌸
nununundunyasi cansu_dgn ben 🫡 hiç bir şekilde pik görmedim senin testlerin gibiydi testlerim buraya da atıyordum herkes gazliyordu devam Nunu devam Nunu 😅 adete bi kaç gün kala aşırı pik gördük meğer gebeymisim ondan öyle çıkıyormuş 😂
cansu_dgn nununundunyasi ayy hatırlıyorum ben onuu 💗 Adetin biter bitmez mi başlamıştın testlere peki
nununundunyasi zlemceylan regl sonrası gün aşırı değerlendirdim ben arada atlama filan olmuştu o kadar 😅
Gkce18 cansu_dgn canım benim gibi aynısı ben 11: gün yumurtlama görürüm hep senin kaçıncı gün oldu tam olarak üstüne saydığında
Gkce18 cansu_dgn canım moralini bozma bazen öyle olabiliyor belki gec yumurtlama görüceksin oda geç döllenme olucak oyüzden testlerine devam et mutlaka
Gkce18 cansu_dgn görürsün mutlaka canım sıkma canını hiç sürekli takıp ediyormusun normalde kaçıncı günü oluyordu yumurtlamam