aaydingulsahhh Benim 2 oğlum vardı ,bu gebelik sürpriz geldi düşündüm ki erkek yılı bana hayatta kız düşmez kendimi üzülmemek için erkeğe odaklamışken Rabbım bana 3. Sürpriz evladı kız olarak verdi. Bu kadar erkek bebek bolluğu içinde kız bekleyen gebe gardaşlarım 😀Nirdesiniz?
Mery6619 aaydingulsahhh 2.kizima hamileyim 25+5. Benide esimide erkek olacağına o kadar inandirdilarki kız olduğunu duyunca şaşırdık. İstemediğimizden değil cevremizdeki herkes erkek dedi psikolojik olarak bizde erkek zannediyorduk
Ecemss16 aaydingulsahhh bence bu sene kız senesi cünkü hamile ve doguran arkdaslarımın %80 i kız benmkıde kız cok nadir tek tük erkek cıktı gibi 🫣🫣
Yeni1gebelikkk aaydingulsahhh ilk haftalarda içimden erkek geçiyordu aslında kız istiyordum ama erkek olursa üzülürüm belki diye belki de kendimi erkek olarak kodlamıştım ama cinsiyeti öğrendiğimizden beri değişmedi hiç kız bekliyoruz bizde İnşaAllah 🥰
aaydingulsahhh Mery6619 benim çevrem de hep kız dedi bende ben mutlu olayım diye öyle dediklerini düşündüm 2 oğlandan sonra 1 de kızım olsun istediğimden üzülmemek için buda erkek bu da erkek diye dolandım ortalarda .. kız olacağını duyunca doktora sarılıp içimi çeke çeke ağladım 😀23 haftalığım 3 kere teyit ettirdim her gidişimde emin olmak için 😀 Ama sen şanslısın boşver kız olsun be daha merhametli daha bambaşka oluyor kız evlatları
Linamira Mery6619 bnde de durum aynı dr önce erkek dedi kndimizi ona hazırladık isim bile koyduk şimdi üçüncü kızımız geliyor 😅
Ygmr_123 Mery6619 bende aynı senin dediklerini bire bir yaşıyorum herkes erkek dedi eşimde dahil öyle çok inandık ki doktor kız deyince şaşkın kaldık o an sağlıkla gelsinler ❤️❤️
Larraa Mery6619 ilk gebeliğim 9+2 beni de erkek olacağına inandırdılar ya. Çevremde hamile olduğumu bilen herkes erkek diyor. Mağazalarda falan gözüm erkek kıyafetlerine gidiyor hep sonra kızıyorum kendime. Kız olduğuna inansam ona da kızardım. Oğlum veya kızım olmadığı için ikisi de çok mutlu eder bu arada. Hiç bir ayrımım yok ama şimdi insanların etkisinde kalmak bi tık sinir etti beni. Bakalım ne olacak cinsiyeti heyecanla bekliyoruz🥰
mercanssssss Ecemss16 bence yılın ilk yarısı erkek sonrası hep kız haberi , bende 1 ay sonra öğreneceğim çok heyecanlı 🫠
aaydingulsahhh 04092023 ilk bebiş mi . Benim 3. Ve çok korkuyorum sezaryen olcam bakalım nasıl geçecek . Yaş geçti geri de 2 çocuk da olunca can daha tatlı oluyor. Ara ara bana ağlama geliyor ameliyatta bana birey olursa 3 çocuğuma ne olur diye .. iki tarafta da bakacak öyle babayiğit olmayınca .. diyorum ki ne olur yavrularımın hali 🥺
dorukabioluyor aaydingulsahhh Allah korusun. Benimle aynı duyguları yaşaayan biri tüm annelerde yavruları da ayrılmasın inşallah. Rabbim yardımcımız olsun. Bir oğlum var benim de Net değil ama %90 kız demişti ikili taramada 🤲🏻💕🌸
LinamAsyam aaydingulsahhh teyzesii bizde kızız 🩷 bol bol tokolar aldık ınsallah takmak nasip olur. Erkekte olsa kızda olsa hayırlı evlat olması önemli. Babası şimdiden kalbini kazanmak için uğraşıyor pabucum dama atıldı bile 😂💓
aaydingulsahhh LinamAsyam yesin onu teyzesi bende oğlanlardayken toka görünce heveslenirdim görünce alamazdım. Şimdi gördüğümü alıyorum :)))
Mira123 aaydingulsahhh benimde 2 oğlum var bende kesin erkek dedim ki kız olduğunu ögrendim şimdiise gelmesini bekliyorum 40 haftalık olduk
aysegul2812 aaydingulsahhh 17. Haftamızdayız biz daha yolun başındayız tabi bizim de kızımız olacak 🥰🥰 ama çevremde ki herkes erkek bebeğe hamile 😂😂
Bendiyebiri_ aaydingulsahhh bir oğlum var gebeligimde kızımın cinsiyeti de bana sürpriz oldu bugün tam 32 haftalık olduk 🐣 hemen doğmasını istiyorum 🥹🥹
annembebegim aaydingulsahhh Benim 2. gebeliğim kızım olacak nasipse 🥰🌸 Bir oğlum var bir de kızım olacak Rabbime şükür 🤲🏻 Tüm hamileler sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallah
hayalim35 aaydingulsahhh 1 oğlum 2 kızım var en küçüğü 3.5 aylık muhteşem bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah🤲❤🌸