Ayssins0 13 haftalık hamileyim Antalya da ki arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz doktorunuzdan memnunmusunuz
Beyazmelekkk Ayssins0 medstar Koray dumana gidiyorum ssvd istediğim için. Bir sezeryanim var bunu normal istiyorum. Siz 13 haftalık oldugunuza göre siz hangi drlara gittiniz ?
Hilalikooo Birkaç doktor gezdim ama medstar koray duman canım hocam asla bıkmaz her sorumda saniyesinde yanıtlar whatsappdan da sürekli iletişim halindeyiz 🤍
Beyazmelekkk Hilalikooo merhaba bende Koray dumana gidiyorum ssvd istediğim için henüz 9 haftalıgim yarın kontrol.gunu hatta Acaba ikili testi falan devlette yaptırsam Koray beye sonucu göstersem.kendisi nasıl karşılar bu durumu maddi açıdan boşuna çok para vermek istemiyorum o yüzden.
Hilalikooo Beyazmelekkk çok şeker bir adam bence bir sorun çıkmaz tamamlayıcı sigortam olduğu için ödeme yapmadım sorma gereği duymadım ama mesela fetal dna yı önermemişti önce ikili sorun çıkarsa sonra fetal demişti bana yani masrafçı biri değil gibi
Beyazmelekkk Hilalikooo iyi bari mantıken bende öyle düşn önce ikili yapıp sorun çıkacak olursa fetal yapılmalı bencede. Devlette yaptırmayı düşünüyorum bende bakalım.
Ayssins0 Vitale ye giden var mı acaba ya da bildiğiniz ya da orda doğum yapan tanidiklariniz memnun kaldılar mi acaba
Hilalikooo Ayssins0 geçenlerde mecburen aciline gitmek zorunda kaldım memnun kalmadım çok baştan savma bakıldı doktorun ismini hatırlayamıyorum kadındı