ESRANUUR Regl olmadım gebelik testi yoktu ovulasyon yaptım fotoğrafını aticam şüphem var yarın gebelik testi yapcam ovulasyon böyle çıkıp gebelik olabir mi
Yeniyeniden ESRANUUR neden bugün eczaneden test almıyorsunuz insanlar nerden bilsin ovilasyon testinden zaten hep cift cizgi cikiyor
dogakartal ESRANUUR ovülasyon testinden gebelik yanıltabilir bu. Şekilde çok koyu görüp gebelik testi negatif olan çok oldu.
Momellaa ESRANUUR bende olmadı ama böyle öğrenen çok kişi var postlarda okumuştum birde artı med testede pek güvenmiyorlar
Cenayyy ESRANUUR ben ovulasyon testinde adetime 7 gün varken hafif silik çizgiyle öğrendim sizin ki baya belirgin gebelik olabilir ama en net kanda öğrenebilirsiniz gebelik testi alıpta öğrenebilirsiniz ben sabahı bekleyemedim ilk idrar deniliyor ama ilk idrarı bekleyemedim akşam yapmıştım iyice emin oldum gittim kan verdim. Gönlünüzden geçen kabul olur inşallah🙏🏻🌸
Larraa ESRANUUR Ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde meraktan ovülasyon testi yaptım böyle koyu çıktı. Bir hafta sonra falan tekrar yaptım hatta bu defa t çizgisi çok çok daha koyu çıkmıştı hatta.
ESRANUUR Cenayyy ya bende iyice şüphe ediyorum sabah ilk idrarla yapayım daha kesin olsun diyorum bakalım sabah test yapcam korkuyorum yapmaya da
M-Urass_Mom Canım yani gebelik testi olsa bu, sonucu kim görse hamilesin der, sormana bile gerek yok ama ovulasyon testini kim bilsin 😂 Yumurtluyorsun ama döllenme oldu mu olmadı mı bilemeyiz ki 🤷🏼♀️
Cenayyy ESRANUUR inşallah pozitifi görürsünüz ovulasyonda baya net ama yumurtlamada olabilir adet olmuyorum demişsiniz yumurtlamayada denk gelmiş olabilir test zamanı
ESRANUUR Momellaa bende öyle düşünüyorum ama burda regl görmeden hamile kalanları gördüğüm için acaba mi dedim
Hlyhlybtr Bnde adetime 3 gün varken yaptım evde pozitif cikti. İlk idrarını boşuna bekleme. Varsa çıkıyor zaten. Bn 5 tane birden aldım farklı markalar 3 tanesinde çıktı. İki tanesinde cikmadi
ESRANUUR Yeniyeniden test alıp yapacağımı söyledim zaten okursanız ben insanlar bilecek diye bisey öne sürmedim burda bu şekilde öğrenen birçok kişi olduğu için başına gelenlerden fikir almak istedim hepsi bu
ESRANUUR Yeniyeniden ısrar etmiyorum canım başına gelenlerden akıl almak istiyorum başına geldiyse sende yardımcı olabilirsin 😊😊