lamaan 36+4 hafta kilosu 2300 37*3 sezeryan var neskuik sut cici bebe bunlari yapiyorum baska ne yapa bilirim 1 haftam var
Aylaa123 lamaan nesquik cici bebe felan bebeğe değil size kilo aldırır içinde şeker oranı çok yüksek ve zararlı gıdalar onlar bebeğe bir faydası yokki . Muz kaşar kefir ceviz tüketin yulaf ezmesi yiyin .
teachervera lamaan Bebeğim gününde idi. Bir aydır sıfır iştah yiyemiyorum hiçbir şey Sadece birkaç kez gevrek nesquik yedim kabak çekirdeği Karpuz. Onun dışında gerçekten yemedim bir buçuk aydır kilo da almadım bir hafta öne geçmiş
BeyzaGnes12 lamaan uyumadan yarım saat önce badem ceviz muz bal süt hepsini blendirden geçirip içip öyle uyuyun, sabah iki yumurta kaşar peyniri falan bolca tüketin… Portakal suyu yada limonataya pekmez katıp içebilirsiniz bunlar inşallah bebeğe aldirir
qasiminannesi_12 Muz,ceviz,hurma,kabak cekirdeĝi,kuru kayisi ben ilk hamileliĝimde yedim son aylarda kendim 53 kiloydum ama bebegim 37 haftada doĝdu 3.500 oldu cok şukur
qasiminannesi_12 lamaan bence eder cunku son Haftalarda artik doktorum az ye cocugun cok buyuk olucak doguramicaksin demisdi
Hlyhlybtr lamaan sabahları kaşar peyniri ceviz yeşillik haşlanmış yumurta. Haftada iki defa ilikli kemikli et ile yağını. İçinde patates soğan sarımsak havuç olucak. Birde balık. Bide her akşam meyve tabağı. Bn bunları yptm düzenli. Erken doğum riskim var. Oğlum iko hafta geriden geliyordu. Bunların sayesinde 4.600 Gr doğdu oğlum. Birazcık fazla abartmisim 😅