Elifko Kızlar 7+3 deyim midem acayip oluyor kusacak gibi oluyorum ama kusmuyorum midem hep kötü hiç hal derman yok mideyi nasıl geçirdiniz siz ya yada hangi haftada geçiyor
Mercimekannesi45 Elifko ben 16 haftaya kadar prilam ile idare ettim iki kere kustum en azından azda olsa yiyebiliyordum isterseniz sizde doktorunuzla söyleyin yazar mutlaka
Melek_c Elifko 19.haftada geçti Prilam kullanmama rağmen hiç etki etmedi diyebilirim sürekli kusuyordum hiç bir şey yiyemiyordum.umarım en kısa zamanda atlatırsın canım 💗
veranes Elifko ben de senin gibiyim 7+4. Kusamamak daha kötü sanki, dün gece ilk defa biraz kustum nasıl rahatladım anlatamam görüşüm enerjim yerine geldi. Tabi ki mümkün olmadıkça kusmamalıyız ama öyle zorlanıyorum ki halsizlikten açlıktan bitkin düştüm
Reina Elifko 5. Aya kadar çektim:( oturarak uyuyordum artık. Tuzlu salatalık, taze zencefilli ballı çay biraz kesiyordu. Gece 2, sabah 2 prilam kullanıyordum bi de
Mercimekannesi45 Elifko bende öyle kullandım birde sabah yataktan kalkmadan bir tane içiyordum biraz daha yatiyordum
-sovket- Mən 12 həftəyim məndə öyle idim hələde öyleyim amma o zamanlara görə az oluyo artıq Sabr et canım iyi olacaq 🍋🍋🟩🍏🍊🍎yeməyə çalış turş onun üçün bu arada ben Azerbaycanlıyım umarım yazdığım anlaşılır