Fasulyelendikk Mucizeayla ben yapmazsam yapacak kimse yokki hayatım mecbur yuvarlana yuvarlana bişeyler yapıyoruz 😂
M-Urass_Mom Dlnoz Maviniz Fasulyelendikk Mucizeayla Saltdua blackberry118 zmz5857 ayazmom__ Hadi o zaman kızlar, ilk taşı ben atıyorum kovaya su doldurarak 😂😂😂
Kubraalp67 Çok erken temizlik için ama ev boyanıyordu hazır her yer dağılmış diyerek giriştik annemle işe yaptık bitirdik ne olur ne olmaz diye 29 haftalık oldum ağırlaşıyor insan günden güne zor geliyor temizlik işleri ne kadar erken bitse o kadar iyi.
Mucizeayla Dlnoz aklıma geliyor ama tutmicam ya onların yaptığına güvenemiyorum bir de dolaplarımı falanda düzenlicem oralara başkasi girsin istemiyorum o yüzden ufaktan baslayayim en iyisi 🥲😂
Mucizeayla Maviniz ayy evet işte bende böyle dolaplardan başlamalıyım gerçekten insan gittikçe ağırlaşıyor 🥴
Maviniz Mucizeayla hiç deme valla agirlasmadan bitirmem lazımdı yoksa birikir birikir işin içinden tövbe cikamam
zmz5857 Mucizeayla 3 ayımı bitirdim ama hala bulantı iğrenme hatta istifra devam ediyor 🥺kalktım dolap düzelteyim bari diye ⅗ raf yaptım öylece bırakıp yayıldım. 2 yaşında da bir kızım var zaten toplu durmuyor 😅saldım çayıra mevlam kayıra 🥲
zmz5857 Mucizeayla yattıkça yapılmıyor yapılmadıkça psikolojim bozuluyor kısır döngüdeyim günlerdir 😂
Saltdua Mucizeayla Benim 3. Gebelik şuna 6 haftalığım evde iki çocuk var baktım ev batmış balkonda öyle bugün eşim 3 te işe gidecekti sabah kahvaltıdan sonra çocuklara banyo yaptırıp mutfağı ve odaları topladım süpürgeyi açtım yarısını süpürdüm yarısını eşim aldı elimden yaptı eşi yakalamışken salonumun şeklini değiştirdim şimdi çocuğu uyutuyorum banyo ve balkonu güzelce temizleyip derin bir nefes alacağım 😂 derin temizlik olarak da ben varım buyurun yapalım ama yormadan kendimizi
Mucizeayla Saltdua ben çocuk uyuyunca hepten üşeniyorum ya hazır uyumuş bende yatayım diyorum 😭 tabi ki kendimizi yormadan zorlamadan zaten eşime falan belli etmeden yapmam lazım yoksa yapma yapma ev pis değil deyip duruyo olan gazımı da aliyo 😁
blackberry118 Mucizeayla çok üşengecim ev idi konusunda kendimi zorlaya zorlaya bi haftada baya yol aldım. Her şey başlamak bacım. Dıştan içe başladım. Camlar silindi perdeler yıkandı bi haftaya yayarak. Halılar yıkamadan geldi. Yerleri silip onları sermem Lazım buğun. Hadi o zaman bi yerden basliyoruz
Mucizeayla blackberry118 maşallah senin ne kalmış ki 😂 bende dolap içlerinden başlayayım diyorum içten dışa
ayazmom__ Mucizeayla inşallah benimde öyle 🫠 biryandan da korkuyorum bu sıcaklarda temizlik yaparken kötü olacağım diye süpürgeyi salıp üstten üstten toz alıyorum ama derine girmekte şart oldu 🥲
Mucizeayla M-Urass_Mom bı dakika çok hazırlıksız yakalandım ben 🤣🤣 sen başla ben sana yetişirim bu akşam kendime liste yapicam listeye göre ilerlicem bir hafta da bitirmeyi düşünüyorum hadi bakalım inşallah 😂
zmz5857 M-Urass_Mom bence o suyu klozete falan döküp yatalım aşağı😂ya benim evim bundan daha kötü bakamıyorum bile değil gaza gelmek🥲Allah yardımcımız olsun 🌸
Maviniz M-Urass_Mom kız Allah seni ben bitirdim bile sadece yerlerin silinmesi kaldı yatak odasını bitirdim😂
Mucizeayla ayazmom__ aynen bende öyle o yüzden dinlene dinlene yapicam aman Allah korusun temizlik uğruna tansiyondan olmayalım 😂
M-Urass_Mom Mucizeayla Günlük temizlik olsa da yeterli. Kandırma kendini liste falan görüyorsun evin halini işte 😂😂