dmla_ Aysgll1 Korkma bende çok korktum korkudan nabzım düşmüştü çocuğunu düşün pozitif düşün öyle gir bastan korkutucu evet ben sezeryan oldum korktum ama onu kucağıma alınca hersey gecti
Oyleliseyler Esra34sultan Kurtköy lokman hekim hastanesi çok güzel bir hastanedir. Ya da Pendik itfaiye orda medipol var ❤️
Ayssu98 yavrucakannesi Devlet takipli olacağım ama bazı durumlar için özelede gideceğim. İki önerinizde önemli benim için
deryaydin98 Einan Merhaba, size bir şey sormak istiyorum Nehir hoca bana 37 de gel nst çekil dedi ama ben sormayı unuttum nst çekildikten sonra nehir hoca muayene ediyor mu acaba
Einan deryaydin98 tabiki bakar zaten bakmayacaksa gel çekil demezdi. Ama normal muayene zamanınız değil mi. Normalde 35den sonra nst çektiriyor ben hem.muayene zamanimda gittim cekildim muayene oldum. Onun harici gel su gun nst cekil demedi bana hic.
deryaydin98 Einan yok ben 34. Haftamda muayene oldum ozaman dedi 37 de nst çekilmeye gel dedi ama nst raporuna bakar diye düşünüyorum bilmiyorum ama muayene randevusuda almadım oyüzden
Hulyaismail İstanbul fizik tedavi hastanesi Gaziosmanpaşa Buraya gidiyorum dogumj burda yapicam Muayeneleri ozelde asya hastanesinde yapmıştım
Kedikadinn Hepimomm ya uygulamaya girmediğim için yeni görüyorum yazınızı. Banu derim yeğen e gidiyorum şiddetle tavsiye ederim