Limonlukekkk Tgbashnn ilçelerden varda merkezde yaşayan az burda😎 ben her hafta gidiyorum şu an 36 haftalık olduk haftaya salı tekrar gideceğim
Tgbashnn Limonlukekkk sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş bizde o haftalara gelebiliriz inş 🤲 benimde haftaya çarşamba kontrolüm 🤭
Zeynepesma Melekhilmi Batıkent doğum yaptırmıyor diye biliyorum ordaki doktor 5 ocak devlet Hastanesi’ne gitti çok iyi ilgileniyordu
Hllkandmr nununundunyasi doğum ücreti ne kadar güncel fiyatı biliyormusunuz bende orada doğum yapıcam
Gultenakkoyun nur-can621 memnun kaldınız mı bende şuan hayat hastanesine gidiyorum. Doğumumuda orda yapmayı düşünüyorum
aysegul2812 Pamuk bende ilk öğrendiğim de Kocaeli şehir hastanesine gittim iki kere şimdi Gölcük Medar Hastanesi’nde devam ediyorum 🥰🥰
KaderCenkPera Pembesarelle2 memnun musunuz? Bende Betüle gittim henüz bir kere görme şansım oldu bana fikrimi sormadan direk sezeryan demişti 🫣
TubaY- Lavin___ gonca göksu bulgan çok memnunum doğumuma günler kaldı inşallah doğunca da memnun kalırım sizinki kimm?