elifdemir09 bboran Gittikten sonra düşüncelerini paylaşırsan sevinirim :) Umarım çok memnun kalırsın çünkü ben çok fazla doktor gezdim öncesinde çok yakın zamanlı bir kaybımda vardı çünkü doğru doktoru bulmak benim için yorucu oldu
bbeettuulll34 Pamuk Pamuk tatlisbirkiz bende Avrasya hastanesine gidiyorum 34 haftalıgız şuan atilla hocaya gidiyorum 😇
bboran elifdemir09 Nuri beyi tanıyorum Aslında akademi yenidoğan yoğun bakımda hemşireydim uzun süre 🤗 ama aşırı yoğun oluyor aradığım cevapları yoğunluğundan dolayı veremez diye düşünerek başkasına gitmiştim
bbeettuulll34 tatlisbirkiz attilla hocayı çok iyi diyolardı dedikleri kadar var başka kimseyi tanımıyorum ☺
boraninannesi_ Nurdanmeric merhaba evrim hoca ile tanıştığımda test günlerim çoktan geçmişti şeker hariç, kilolu olmama rağmen de şeker testi istemedi bende öyle bir belirti görmediğini söyledi. Beslenmene dikkat et vs dedi. Fetal dna yaptırmıştı aynı hastanedeki başka doktorum, evrim hoca da belki direkt fetal dna testi diyebilir diye düşünüyorum
elifdemir09 bboran ne kadar güzel :) Evet çok yoğun sizde biliyorsunuz zaten ama çok hızlı da olsa hiç bir sorumu cevapsız bırakmadı bu zamana kadar mesaj atıp sorduğum en saçma şeye bile cevap verdi
BusZeyRas Yenianne2558 merhaaba ben de baran hanıma başlamak istiyorum ama nasıl kendisi ben böyle üstten konuşan sürekli azarlayan bir doktor istemiyorum cidden🥲
Yenianne2558 BusZeyRas merhaba canım ben en başından beri baran hanıma gidiyorum gayet memnunum gereksiz bilgi vermez korkutmaz gayet güler yüzlü anlayışla sorularımızı cevaplayan biri tabiki herkesin beklentisi farklıdır doktorundan ama ben memnunum 🌸
Lilamorr06 Eminebil size verilen fiyat nedir doc doktora gidiyorsanız onu, op doktora gidiyorsanız onun fiyatını öğrenebilir miyim doğum ücretini
babyUras_ Hafizenurcskn oğlumda Osman Sertaç sadeye gitmişim . Tekrar hamileyim zeynep cansız’a gidiyorum . 2 kere gittim ama güler yüzlü tatlı konuşkan bi doktor .
Cnlll İzmirdeyim, benim doktorum ŞERİFE DİKAYAK kendisini çok çok severim güvenirim, kendi muayenehanesi var, doğumum EGEPOL hastanesinde olacak nasipse, şuan 10 haftalığım :)
Cnlll annecik92 hayır canım daha sormadım doktorum muaynesi 2000 tl, daha doğum ne kadar diye sormaktan korkuyorum 😀😀
boraninannesi_ Cems01 ben de size yazacaktım çok parlak geçmedi 😭 bebişim bu hafta hiç kg almamış ve dr vajinal enfeksiyondan süphelendi kültür istedi. 1-2 cm de açıklık var dedi, kültür sonucuna göre hareket edilecek enfeksiyon varsa haftasonu bile doğurabilirim. Sizin nasıl geçti bizi içeri 9 buçuğa doğru aldı orda mıydınız acaba siz 🥰