Ysmnpmk gktgmom ooo maşallah sizin yol bitmiş ☺️sağlıkla kucağınıza alın 🤲 Asya’da nst için ücret ödeniyor mu girmissinizdir ne kadar bide ☺️
Cems01 boraninannesi_ sabah 09:30 da randevum, belli mi olur belki de kapının önünde yanyana sandalyelere oturup çağrılmayı bekleriz 🤣🤣 bir önceki kontrolde seker yuklemesi yapabiliriz demişti o yüzden en erken saate aldım ki ac gidebileyim diye. Siz yaptırmış miydiniz?
Drfatma Endoplazmik burada birisine önermiştim ben deniz hocayı , sekreterliğe sormuş sene sonuna kadar hasta kabul etmiyor dolu demişler ama mail ile bir sorun isterseniz önceden hocaya gittiyseniz falan kabul edebilir bilmiyorum , çok teşekkür ederim
Endoplazmik Drfatma Evet daha önceden gittim hastasıyım mail attım cevap yazdı da randevu almak için nasıl bir yol izleyeyim maille mi telefonu açmayan hanımefendi ile mi diye Siz hangi numarayı arıyorsunuz hocam
Asli98- Tlyysf ben hem Gültekin beye gidiyorum hemde pınar hanıma ikisinden de çok memnunum siz memnun musunuz Fatmagül hanımdan
boraninannesi_ Cems01 muhtemeeln öyle olcak cünkü bizim randevu da 08:40da ama 9dan önce almıyor hoca nstue girip sıraya giriyorum kesin karşılaşırız 😂😂😂 ben hocaua 28.hafta fln baslamıstım baya da kg almıstım ama seker yuklemesi yapmıcam şeker belirtisi yok gebeliğinde dedi. Sizde neyden süphe etti acaba
TubaY- aysell56 doktorumdan memnunum hastane için doğumdan sonra konuşabilirim. Sigortalıyım sıkıntı çıkaracaklar mı doğum zamanı belli olur canım
BirAskMasali1323 Nazo77 Ben memnun kalmadım malesef ya benim gittiğim gün ters gunundeydi yada bilmiyorum
Nazo77 BirAskMasali1323 Hayırlısı şimdi sıra bakıyorum bulamıyorum tahlil verdim acaba sabah kaçta gitsek sıra alabiliriz biliyor musunuz mhrsden bulmak zor olacak gibi.
Drfatma Endoplazmik ben ilk gideceğimde instagramdan yazmıştım hoca gel demişti sonra da hep muayeneler sonrası sekreterden aldım randevu hoca ne dedi size
elifbusra13 burcuisler ilk hamileligimde sedef binöz takipliydim ama bu sefer Kadriye erdem takipliyim bı kaç muayeneye gittim çok ilgili bı doktor bununla devam edicem sanırım ama sedef hanımda çok çok iyiydi 😊