SancarMom DidemB Selamlar🤰 Bende bir arkadaşım doğum yaptı o kadar memnun kaldı ki 2 doktor denedi ikisinden birini tercih etti ( sağlık sigortası vardı) Doç. Derya Kanza Gülü tercih etti sezeryan. Bende Op Necla Ülkeri tercih ettim 2 kere gittim o kadar naif tatlı ki evime çok uzak olmasına rağmen devam edeceğim doğumuda orada yapacağım. Ocak ve Temmuz aylarında zam geliyormuş hastanenin kuralı buymuş ben ekimde doğum yapacağım Normal doğum 22 bin zorunlu sezeryan 32 bin sadece Necla hanım için bu fiyatlar diğerlerini bilmiyorum 🙏🏻
deryaydin98 Einan bende 18 ağustosta gitmiştim bu ayın 19 unda tekrar gidicem 34 hafta olmuş olucam nst ister mi acaba size nst yapıldı mı
Einan deryaydin98 ben de ilk nst mi gecen hafta olmuştum 34+6 yimdim. Normalde kapisinda 35 hafta ve aonraai yaziyor ama belki nstye sokabilir sizi. Çünkü daha sonraki kontrolunuz 3 veya 4 hafta sonra olucak muhtemelen bayada haftaniz ilerlemia olur
neslsah-1 Esra34sultan krtal cevizlide vera hastanesi didem hanıma gidiyorm şiddetle tavsiye ederim tek sıkıntırandevusuz ve ilgili olduğu için yoğun doktorumuz
Endoplazmik Drfatma Canım sana bir şeyler soracağım her takibini orada mı yapıyorsun yoksa bir devlet Bir Deniz Hoca mı gidiyorsun Deniz Hoca numarasını veriyor mu yoksa mail ile mi iletişim kuruyorsun
Drfatma Endoplazmik ben gazi tıp mezunuyum deniz hocanın öğrenciyim yani, o yüzden ben muayenelerde ücret ödemedim ama normalde ücretli ayrıntılı usgde ücret ödedim sadece. Hep deniz hocaya gidiyorum mail üzerinden sorum olunca soruyorum şuanlık öyle. İzin veriyor tabiki video da çektirdi bize birkaç kere eşimin yanında annem geldi iki kere arkadaşım geldi hep girdiler yanımda oturma yeri var zaten
Endoplazmik Drfatma Bir de mesela Kalp atışını duymaya Eşinle mi gittin izin veriyor mu içeri girmesine Deniz Hoca ücretli ya tetkikler de ücretli mi
SrpYlmz Pamuk Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesine gidiyorum dört gün sonra doğumun var nasip olursa 🙏❤☺
bubuiledudu Mugey yaa maşallah az kalmış kavusmanizasaglikla gelsinler🙏🏻🧿 benim tek erkek gelecek nasipse
Endoplazmik Drfatma anladım, sevindim sizin için, yanına girdirmesi de çok güzel ben de mail atınca cevap veriyor fakat sekreterliği arasam açan pek yok. Siz randevulari da mail ile mi alıyorsunuz
YesimAykut Pamuk kocaeli şehir hastanesine gidiyorum bende, ama perinatoloji sadece ayrıntılı bakıyorum 1 kez dedi canım, beni kabul etmedi kocaeli üni hastanesine yönlendirdi, sana nasıl baktı her hafta falan mı gitmiştin
Cems01 boraninannesi_ aa ben de evrim hocadayım 26+6 🥰 hiç doğumla ilgili hastahaneyle konuştunuz mu? Ben henüz erken diye bilgi almadım ama bir sonraki randevuda konuşacağım hem fiyat bilgisi hem de dogum paketine ne dahil vs
boraninannesi_ Cems01 valla çook önceden konuşmuştum temmuz zammı geldi sezeryan 39 falan oldu galiba klasik şeyler dahildi sanırım icine, tekrar konusmak lazım cünkü bilgimiz yok acıkcası güncel durumdan 🥰 salı kontrol var erken dogum riskim var salı günü konusurz tahmini ben 34+2deyim benimki her an gelebilir 😁
ayse5487 Ezginur1989 en son 57 diye duymuştum ben tobb da yaptırıyormuş doğumları ama biz henüz konuşmadık benim riskli bir gebelik daha oralara gelemedik 😅