tatlisbirkiz iremhzl merhaba Hatice hanıma gidiyorum doktorum çok iyi muayenesi bilgilendirmesi ve en önemlisi numarasını veriyor herhangi bi şeyde ulaşılabilir olması.. normal doğum önceliği her zaman ben 31. Haftadayım şuan tavsiye ederim bi denemenizi 🌸
Merve-Umut Çok fazla mesaj vardı biraz baktım Balıkesir göremedim hepsini de okuyamadım Balikesir adalı/kaçar kliniğe gidiyorum. Var mı burdan kimse ❤️
Lavanta06 Sbhakcnn bende ulviye hanıma gidiyorum kızımda da ona gitmiştim çok memnun kaldım doktor ve hastaneden bu ikinci hamileliğim yine aynı yeri tercih ettim
arsveuras Hosgeldiannelik bende hakkriden gidiyorum. Ben doktorumdan memnundum ama değiştirmeyi düşünüyorum bu gidişimde başkasına gideceğim sanırım
Hosgeldiannelik arsveuras siz niye değiştirmek istiyorsunuz acaba? Ben de tuğba hanımla arasında git geldeyim ondan da çok kişi memnun sanki
ayse5487 Esma_0109 doğum paketi yok canım her gidişte veriyoruz muayene ücreti ekstra doğum için alıyor ücret
Cems01 boraninannesi_ ben de kosuyolu medipole gidiyorum 😊 hangi doktora gidiyorsunuz? Kac haftalik bebis?