Caglacagla Tartışma konusu oldu sizce Aybars ismimi İkra ismimi güzel kafa mı çok karıştırdılar kararsızım :( kızlar fikir verin lütfen !!!
Mucizeannesi2806 Caglacagla canım İkra kız ismi Aybars erkek ismi ona göre degerlendir Aybars bizim isim listemizde de var eşimin çok hoşuna gidiyor
zeynepsalgar1 Caglacagla canım sen oğlan ismi düşünüyorsan İkra kız ismi. Ardaşımın kız ve bir tanıdığımın kızının ismi.. Aybars güzel bir isim🧿
Minikdunyam Caglacagla Aybars erkek ama ikra kız ismi bende kızıma aişe ikra düşünüyordum ama babamızı ikna edemedim Aybars güzel isim
Caglacagla Zeynepmeyra işte bende çözemedim ben aslında aybars istedim ama hep farklı yorumlar geldi cnm sıkıldı
kubraaipekk İkra kesinlikle kız ismi olarak kullanılıyor şahsen benim kızım olacak ben ikra ismini düşünmüştüm ama erkek ismi olarak aybars çok güzel bir isim Çınar güzel bir isim ve Tuğra güzel bir isim bunlar benim favorilerim
Eminekazar Bende aybars erkek ikra kız ismi diye biliyorum iki isimde guzel kızın olunca da ikra koyarsin :)