Dilan2525 İyi günler hanımlar 7+5 haftalık hamileyim doktor kontrolünüz kaç günde bir oluyo sürekli kalp atışı dinlemek iyi mi acaba bi düşügüm oldu çok korkuyorum
Birhayalimvr Dilan2525 canım ben 7+0da kalp atışını duyduk 3 hafta sonra cağırdı kontrole acaba iyimi kalbi atıyormu gibi kurt düşüyor insanın içine ama beklicem mecbur
Dilan2525 Bende ayın2de gittim 10 gün sonra gel dedi doktor kalp atışı dinlemek iyi değil diyolar biraz beklesem mı gitsem mi bilemedim
myangelson Dilan2525 uygulamaya göre 8+3 Ken doktor 7+2 olcmustu yanlış hatırlamıyorsam kalp atışını açtı çok derinden duyuldu. Dün sonuç gostermek için gittim 9+3 haftalıkken muayene etti ama kalp atışı açmadı. Sürekli dinlenmedigi sürece bir sıkıntı olmaz ilk zamanlar Allah’ın izniyle
Aslaninannesi_ O sürelerde ayda bir oluyor çağırma sürekli kalp dinlemek iyi değil zaten doktor bir kere dinletiyor daha sonrası görüyonüyor ultrasonda kalbini dinlemeye gerek kalmıyor
Dilan2525 myangelson ben6+1de kalp atışını duydum benimde çok küçük dedi bebiş Rabbim inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin