Gzemmsvr Kızlar 6 ağustos yumurtlama günümdü gebelik testi yapsam çıkar mı çok merak ediyorum kasiklarim da ağrı var göğsümde hassasti sizce?
myangelson Gzemmsvr 12-14 Günden sonra yapabilirsiniz varsa o zaman çıkar. Tekrar yumurtlama vs gormediyseniz
myangelson Gzemmsvr 14. Günü test yapın o zaman direk gösterir varsa. Zaten 14-17 gün sonra adet olunuyor yumurtlamadan sonra
Gzemmsvr myangelson evet ben genelde yumurtlamadan 14 gün sonra mutlaka hasta oluyorum düzenli ama bu ay bi degisik oldu ya reglime 5 gün kala yumurtlama oldu ve ona göre hesap edersem 41 gün ara olmuş olucak diger reglimle arada normalde 30 gecikirse 33 günde 1 oluyodum hasta mutlaka
Minikkkbezelyem Ben 3 gün geçti yaptım pozitif çıktı ama ultrasonda doktor bakti görmedi kan testi verdim ultrasonda görünmemesi normal mien son adetim 14 temmuz baslangic
Gzemmsvr Minikkkbezelyem benimde suan 3 gün gecikti sende pozitif çıkmış yapsam bendede çıkar mı acaba
myangelson Gzemmsvr geç yumurtlama gormussunuz bu ay o zaman eğer hamile kalırsanız geç döllenme olmuş olacak adet tarihiniz ile haftası uyuşmaz doktor bir tarih verir size benim de o şekilde oldu baya bir geç döllenme 😊
Dilekulgtt Minikkkbezelyem hamilesin kuzum d egerin iyi biraz daha yukselmesi gerekiyor gorunmesi icin