Ebaki LeylaEla canım orasını bilemem daha haftası küçük Muş ama erkekse kesin erkekler değişmiyor bildiğim kadarıyla
Bsk_cb LeylaEla kızımın ultrason resmine bakarak söyledim 😂burda kime desem bildin yazıyor o yüzden size de ordan baktım 🥰
LeylaEla Bsk_cb yaaaa 🥰 çoğu erkek dedi’de ondan merak ettim ☺️ doktorda erkek olabilir ama henüz 11+6 olduğu için net konuşmak istemiyorum dedim 😄
themom95 565625 nubu pekde net değil ama o hafif bir çıkıntı var eğer o nubsa erkek gibi ama kafa yapısı falanda kiza benziyo
Ogretmen_17 LeylaEla ben de şuan 11+6 yım 🥰sabah doktora gideceğim. Çok heyecanlıyım. Doktor söyledi mi cinsiyetinizi
LeylaEla Ogretmen_17 hayırlı olsun canım 🥰 sizin de 26 Şubat için mi ? İşte doktor henüz kesin konuşmak istemedi ama erkek dedi 💙 🥰
Ogretmen_17 LeylaEla çok teşekkür ederim canım evet bana da aynı tarih verildi 🥰 senin de hayırlı olsun bebeğin ❤️ bakalım bize ne diyecek
LeylaEla Ogretmen_17 yaaa hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinler minikler 🤲🏻🥰 haber bekliyorum öğrenince ☺️