mamacita5 Ben NIPT kan testı yaptıracağım. Doğal olarak erkenden doktor cinsiyeti söylemek isteyecek ama kağıda yazmasını isteyeceğim🤭 bize sürpriz olsun ufakta olsa kutlamalı videolu bir anı çekmek istiyorum😍 Sizler nasıl yaptınız neler yaptınız çok merak ediyorummm. 🤩
D3rya_34 mamacita5 oglumda masa kurup balon patlatmistim kizimda gozlerimizi baglayip uzerimize boya surmustuk
cLearQueen mamacita5 cok yakın arkadaslarimızı cagirdik bide esimin annesi kardesi babasi teyzesi geldi. Yemek yedik balon patlattık 😊
Niloyaaaaa mamacita5 bizim cinsiyetimizi arkadaşımız fotoğrafçıya söyledi bizde eşimle ikimiz gidip fotoğrafçıda gözlerimizi kapatıp üstümüze boya sürerek yaptık.. bir sürü profesyonel güzel fotoğraflarımız ve videomuz oldu ☺️
mamacita5 Ben şu ara abartısız olanlardan içi renkli pasta kesiyorlar onu bide renkli duman olayını çok seviyorum abartısız sade geliyor.
Kubrabsyg mamacita5 bende bunu düşünüyorum doktora yazdırıcam pastane vericem neyse ona göre pasta yapsın evde eşim ben birde 1.5 yaşında ki oğlum ile 😌 kutlama yapacağım
Diloo54 @mamacita5 ya ben dumanlı yapacaktım hep hayalimdi cinsiyet öğrenmeye gittik doktora kağıda yaz dedik doktor muayene esnasında unuttu bebekte hemen göstermedi zar zor bacak arasını açtı doktorda görür görmez oğlunuz olucak dedi😭😭 hayaller suya düştü malesef bizde mavi renk ayakkabı mavi zıbın aldık fotoğraf çekip paylaştık🥹
mamacita5 Kubrabsyg Süper fikir. Evet şu ara içi renkli pasta kesimleri çok güzel oluyor çok sık karşıma cıkıyor. Sağlıkla gelsin inşallah😊