Ebru5334 Kızlar Beylikdüzü’nde iyi doktor önerisi olan var mı yakın zamanda muayene olguysanız muayene ücreti ve doğum ücret paylaşabilir misiniz?
Moonfaced Ebru5334 Beykent üni hastanesi hatice şenel yalçınkaya kesinlikle tavsiyr ederim memnun kalırsınız
Tuba-M55 Ebru5334 medilife Ali sunay muayene en son 895 gibi bişeydi. Diğer doktorlar da çok iyi bi çok kadın doğum doktoru var
Mercan96 Ebru5334 Beykent üniversitesi hastanesi Hatice yalçınkaya şenel hocaya gidiyorum çok memnunum, tavsiye ederim. Muayene ücreti 1.500 lira falan olması lazım
nrndyg Medicana Ali Metin CELEP, benim doktorum oydu ve kesinlikle tavsiye ederim. Ben şubatta doğum yaptım o dönemler 1900 küsür biseydi muayene ücreti şu an nedir bilmiyorum
seddackr Medicana Ali metin celep’e gidiyorum. Haftaya doğum Allahın izniyle. 2000 civarlarında sanırım. Tamamlayıcı sağlık sigortasının kurum indirimiyle 1700 küsür ödüyorum. O yüzden indirimsiz fiyatı bilmiyorum.
Ozgeyaman0101 Nihan tosun kendi özel muaynanesi vardı şimdi klinik açtı beylikdüzünde muayene ücreti mi bilmiyorum telefon ile bilgi alabilirsiniz internette vardır ama görüp görebileceğiniz en iyi doktor kendisi 🥰
Mercan96 Moonfaced 35.haftamdayım. Ben size daha önceden yazmıştım aslında Hatice hocaya gittiğinizi okuyunca 😊