annesio Bilen , giden , tecrübesi olan bi yazışıverelim a dostlar. 15 gün sonra bi karar verip gitmem lazım artık herhangi bir kadın doğuma 🤔
Sumruhazal annesio gitme ben bittim hiç memnun kalmadım ultrason kadıgı bıle vermedı eşimi ıcerı almadı tam onu anladım ama çok soğuktu şeker testi verıcem ister yap ister yapma demişti bebegın kilosunu boyunu sordum hıc bırıne ses etme baktı tamam kalk dedı tam sıkayetımı anlatıcam başka hasta aldı ıcerı öyle kaldım yınede sen bılırısn ama ben hiç memnun kalmadım 5 dk ıcınde çıktım odadan
biranne__ annesio bn gitmiştim iyi bi doktor ama ilaca karşı bi doktor yani kullanman gerejen ilaçları sana geç yazıyor o yüzden değişmiştim Burçin veya Sümeyye hanıma git Nazan hanımda iyi diyorlar ama erkek olarak da ömer ve mustafa bey derim
gzmcz annesio Ayşe Seda Daryal BALCI’ya gidiyorum, inanılmaz tatlı bir hanım bir endişeniz olduğunda da dikkatle dinleyip sorularınızı yanıtlıyor.
annesio Tugcetek7 kaç haftalıksınız ? Bebeğin resimini veriyor mu yada kalp atışını dinletiyor mu ? Nasıl bi muamele var ?
Tugcetek7 annesio ben 36 haftalığım genelde ultrason kağıdı verdi yüzünü görmek için çok uğraşmıyor vakti yok çünkü ama ilgileniyor kötü bir muamele yok. Elimden geldiğince ilgileniyor diyebilirim
annesio Sumruhazal ya çok koştur koştur muayene olacağını tahmin ediyorum ama sadece kese ve kalp atışı rutin bilgi alacak özele gerek yok diye düşündüm bi daha 12 hafta olunca özele giderim o zaman kolu bacağı da görünür özel zaten gösterir diye düşündüm.
annesio Sumruhazal gölcükteyken ona gidiyodum 30 haftadan sonra başlamıştım bi kaç yıl önce o zaman devlet hstnesine göre iyi ilgileniyor gibi gelmişti, bi nasibimi deneyeyim tatmin olmazsam özele randevu alırım 🤷🏼♀️ siz nereye devam ediyorsunuz ?
Sumruhazal annesio evet tabiki haklısınız ama bızde anne olarak bılgı ıstıyoruz şahsen ben ıstedıgım bılgılerı alamıyorum belki size farklı gelır begenırsınız orası ayrı tabiki ben şuan 34 hafta oldum hangı doktora bulursam ona gidiyorum sabıt doktor yok ama 1 hafta sonra randevusuz gelebılırsın dedı ömer beyi istiycem inşallah verirler bırde ben 8 aydır sehıt hastanesıne gidiyorum asla memnun kalmadım olanlardan degılım her gittimde ağlayarak çıkıyorum 😢😢 bugünde dâhil
annesio Sumruhazal inşaAllah bundan sonrasında memnun kalırsınız doğum çok önemli bi süreç 🤲🏻 Özele teşvik ettiriyorlar ama muayene ücretleri devlete zorluyo. Şahsen yazık günah diye düşünüyorum 1500 lira bide hani çok yeni gebeyim hiç bişiyi belli değil diye devlete zorluyorum kendimi inşaAllah pişman olmam
Sumruhazal annesio bebıs sağlıklı olsun yeterli tabı bızlerde ama dedıgım gibi belkı sız memnun kalırısnız denersınız çok zorlarsa yıne özele devam edersınız
annesio Sumruhazal aynen bakalım 16 gün var randevuma güncellerim bilgili belki başkalarına da yardımcı olur
annesio Tugcetek7 randevu aldım çoktan bakayım eğer çok memnun kalmazsam bir sonraki randevuyu Nazan hanıma alırım. İkinci bebeğim olucak inşaAllah ilkinde de 30’dan sonra Ayşegül hanıma gitmiştim bi kaç kez ama bi kaç yıl oldu şuan nasıl göriciiiz
biranne__ annesio ilk muayenesi iyi oluyo ama ilerleyen zamanlarda onu önermem dediğim gibi ama siz bilirsiniz tabi
Tugcetek7 annesio bende deneyerek buldum diyebilirim sizde öyle yapabilirsiniz zaten sabit doktora randevu bulmak zor oluyor her seferinde 😊