Mervesoku cauuv1 ben arayarak başvuru yaptım 153 ü arayın yeni doğan paketi başvurusu deyin zaten bilgilerinizi istiyorlar
birkizannesi21 littlechick aynen bende de öyle oluyordu. Şimdi aradım da inceleme aşamasındaymış ilerleyen günlerde bilgi verilecekmis bakalım hayırlısı artık. Size çıktı mı?
Gamzecabuk Kubrabsyg ben 20 haftalik iken başvuru yaptım askıda diyo kriterlere uygun değilsiniz diyo
littlechick birkizannesi21 onu hiç hatırlamıyorum ama ilk başvurudan belki 1 ay sonra falan gelmiştir
Seray11ay Kubrabsyg nasıl başvuru yaptın acaba. E devlet de aramaya ne yazıyoruz bnde şansımı deniyim dua ederim size
Kubrabsyg Seray11ay E devlet değil İstanbul senin uygulamasını indirip oradan başvuracaksınız yada 153 den yenidoğan destek diye
Hyryaytn9004 Kubrabsyg 1Prens1Prenses53 benimde onaylandı mesaj geldi hatta bugün dağıtıma çıkmıştır diye ne zamana gelir sizce
1Prens1Prenses53 Hyryaytn9004 dağıtıma çıktığına dair mesaj gelince o gün teslim ediyorlar.teslimat sırasında sizden kimlik istiyorlar sadece.ben geldiği gün evde yoktum kimlik resmimi ve onay kodunu teslim alacak kişiye gönderdim o şekilde teslim ettiler.
Hyryaytn9004 1Prens1Prenses53 gelmedi ama bana. Mesaj geldikten sonra kesin geliyor mu yani belki 1 hafta içinde gelecektir inşaallah gelir kafam karıştı biraz
1Prens1Prenses53 Hyryaytn9004 benimki aynı gün geldi ve bildiğim kadarıyla normal kargolarda dağıtıma çıktı yazıyorsa o gün içinde teslim ediliyor.sizin gelmemesine şaşırdım..belki bölgesel yoğunluk varsa sattığım yetişmemiş ertesi güne kalmış olabilir.
Hyryaytn9004 1Prens1Prenses53 bakalım bekliyorum bugün gelecek mi sonra zaten hafta sonuna giriyor gelecegini sanmıyorum
1Prens1Prenses53 Hyryaytn9004 cumartesi de dağıtım yapılıyor diye biliyorum birtek pazar dağıtım olmuyor sanırım.gelir inşaAllah🌸