FatmanurBerat Arkadaşlar prilam kullandım fayda etmedi en etkili diye zofran verdi doktor oda fayda etmedi siz nasıl önüne geçiyorsunuz sürekli mide bulantısının hiç birşey yiyip içemiyorum en ufak koku öğürtü yapıyor
Cansu-2600 FatmanurBerat Hiçbir mide bulantı ilacı geçirmiyor maalesef sadece hafifletiyormuş sözde ama benimkinde hiç hafifletmiyordu akşam yatmadan önce 2 tane sabah aç karnına bir tane prilam içiyordum yinede banamisin demiyodu. Bu böyle 3-4 ay gitti maalesef sade çubuk kraker yiyordum biraz bastırıyordu su şişemin içine limon sıkıyordum çantamda hep limon gezdiriyordum limon yiyordum naneli şeker ve naneli sakız bunların hepsi geçici çözümler asla kesmiyor sonra geçti düzeldi şimdi 3. Trimesterdeyim yine başladı mide bulantım
Mavi_rella FatmanurBerat benim sadece sabahları bulantım oluyor hele aç karnına su içtimmi mahfoluyorum. Ayran içiyorum sabahları bana iyi geliyor denedin mi ayranı?
Ahra FatmanurBerat bende ilk üç ayı hastanede geçirdim serumlarla beslendim su bile içemiyordum doktor besinsiz kaldığım için yatırdı hastaneye sadece serumla beslendim vitamin verdiler hamile kaldığımdan itibaren 15 kilo verdim o kadar kötüydü ki bulantılarım 16. Haftadan sonra azaldı şimdi biraz daha iyiyim
Ebruyi FatmanurBerat kuzum o zamanlarda malesef bende onune gecemıyordum 15 haftaoık olduk hala var eskısı kadar degıl daha iyi gibi dayanma gucu verıyor allah zorlandım cok bende ama prılam bende biraz rahatlattı gece 2 tane ıcıyordum
--Sevgi-- Mavi_rella benimde sabah su içer içmez miydem fena bulanıyo ya 15+5 oldum bide hala devam ediyor gerçekten.
Mavi_rella FatmanurBerat anladım canım çok geçmiş olsun ama ayranı ya da kefiri denemeni tavsiye ederim 🥰
Rosemihra Ahra merhaba devlet hastanesinde mi kaldınız ? Ben de aynı şekilde kusuyorum doktor yatıralım demişti kabul etmedim . 6 kilo verdim . Fakat acile her gittiğimde su takıyorlar . Hastanede kalırsam ne takacaklar acaba serum merak ediyorum . Bir de refakatcı kalıyor mu yanımızda