Torun- Arkadaşlar merhaba 33 haftalık hamileyim antalyadan da orduya gezmeye geldim ama geldikten sonra ayrı bir ağırlaştım sürekli altta baskı ve çok sık tuvalete gidiyorum herkes böyle benim gibimi belimde de bacağıma vuran bir ağrı var
Maviss718 Torun- ben 31. Haftamdayım benimde aynı sürekli çişim var gibi oluyor. Kasıklarımda hareket ediyor 😌
Nnk87 Torun- aynı haftadayız. Dışarı çıkınca sanki daha çok tuvaletim geliyor gibi. Yürümek de baskı yapıyor. Şu içmeden de duramıyorum.
Enfal_06 Torun- gittginiz yerde enfeksiyon olmuş olabilirsiniz bende bi yerden başka yere gidince enfeksiyon oluyorum tuvalet ve lavabolar dan oluyor idrar tahlili verebilirsin
merimiri Torun- ondan tabi cnm başıyla baskı yapıyor dolgunluk hissi yaratıyo bazen ben dışarıdan eve koşuyorum o his her an bi şey patlayacak hissi biliyorum
M-Urass_Mom Torun- Anam çıkamıyorum tuvaletten haftalardır 😂 33+3′üm ben de. Gidiyorum iki damla işiyorum. Salona gelip oturuyorum. Bir iki dakika geçmiyor tekrar kalkıyorum. Boşaltamıyor sanki vücudum idrar torbasını, anlamıyorum ki. En sonunda banyoya yatak yastık atıp orada yaşıcam 🤣