gktgmom Bir_nazenin01 ben 4+6 haftalıkken öğrenmiştim şimdi kavun olduk 36+1 haftalığız doğumu bekliyoruz siz bu haftaların tadını çıkarın bence 😅
babyiscoming_ Bir_nazenin01 bende ilk susamken öğrenmiştim zaten tüp bebekti bizim öğrenmeme şansım yoktu 😂😂 incir olduk şuan ama nasıl olduk bide gel bana sorrr🫣🫣🫣
Bir_nazenin01 babyiscoming_ senin gebelik sürecini biliyorum canım seninki bana baya hızlı geçmiş gibi geldi incir kaç hafta oluyor, 😅🥰
Gizem9688 Bir_nazenin01 valla öyle diyordum. Doğuma 11 günüm var su an 😂😂 nasil gecti anlamadim. Ilk trimesterden sonrasi akıyor 😂😂
Gzd1212 Bir_nazenin01 benim bugün 5+6 oldu 4+4tü sanırım öğrendiğimde 5+3te doktora gittim. Zaman geçmiyor bana da şuan sanki 🙈
Hulya-003 Bir_nazenin01 hayırlı olsun öncelikle sen bide son haftalara gel hayırlısıyla inşallah sonra bak bakalım zaman nasıl duruyor 😑son 2 hafta kaldı geçmiyor uzuuunn sıcak günler geçmiyor maalesef 🫠
Tutaste_ Bir_nazenin01 16. Haftaya kadar geçmiyor. Hreketlerini hiissedene kadar sonra bi bakmıssın 30 dayım 😀
Fatmadali Bir_nazenin01 ay bende 3 haftalıkken öğrendiğim için daha 7+4 ü zor ettim yaban mersini oldu ama sanki aylar oldu 😂🫶🏽🌸