Merhabalar ilk bebeğime hamileyim ana kucağı alacağım ancak otomatik mi almalıyım manuel mi bilemiyorum kullananlar yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim ☺️🙏
Ana kucağı yardımm
Ahsenhilal manuel diyorum otomatiği her bebek sevmiyor ve yatmak istemiyor içinde zaten yatsada çok kısa süre yatıyorlar çevreyi keşfetmeye başladıklarında durmak istemiyorlar hem manuelde büyüdükçe kendinide sallamayı öğreniyor eğlenceli hale getiriyor
Ahsenhilal babybjörn model var ana kucagi kuzenim epey kullandi bebegi epey duruyody otomatik bende almak istedim falan bazi bebek durmuyo bazisi duruyo bilemedim kuzenim.simdi bana bu söylediğim modeli yollayacak bakalim eger uyursa durursa harika ama gazlı bebekse otomatik sallanan daha iyi olur diye düşünüyorum otomatik bebek dogduktan sonra almak daha mantıklı oluyor
Ahsenhilal otomatiği her bebek sevmiyormuş ben ohyonun Manuel ana kucağını aldım
Ahsenhilal İlk bebeğime manuel aldım hiç kullanamadım sevmedi içinde durmadı başkasına verdim şuan ikinci hamileliğim otomatik sallanandan aldım gerçekten çok güzel geldi ben baya beğendim otomatik olanı tavsiye ederim en azından onda uyur kendi müzikleri falan var Bluetooth ile bağlanıp istediğinizi de açabiliyorsunuz ben gerçekten çok beğendim kullanışlı duruyor inşallah bebeğim de sever 😂
Ahsenhilal ben manuel aldım her yerede götürüyorum oda oda dolaşıyorum titreşimli ana kucağı chicco balloon model almıştım
Yanıtlarınız için teşekkür ederim hepinize manuel alacağım sanırım 😂
Ahsenhilal manuel aldım ohyo baby satıcısından. elektrikli kullananlar bebeğin hareketlenmeye başladığı an kaydığını korktuğunu vs duydum. ben manuel olanı alıp mutfaktaysam oraya götürüyordum uyuyorsa yatış pozisyonuna getiriyordum falan. büyük rahatlık. elektrikli olanların çoğu memnun değil yorum bile okuyabilirsin🙂
Bende çok kararsız kaldım hala alamadm netleştirip
Ahsenhilal manuel olarak chicco magic 5 arastirabilirsiniz ilerleyen aylarda mama sandalyesi oluyor