SevgibiR İki gündür bu saatlerde basım dönüyor neden olur acaba yaşayan var mı 31 hafta olduk bu arada cnm sıkılıyor
Sibelemre SevgibiR ya benimde bugün sabah uğradığından beri var parol içtim yine geçmedi 30 .1 anlamadim valla
Asena_ SevgibiR Allahım düşmanımın başına vermesin bir haftadır mahvoldum baş dönmesi mide bulantısından dün artık ağladım sürünüyordum yerlerde doktorum dramamine diye bi hap verdi ama o daha kötü yaptı ben daha yarın 22 haftalık olacağım birde inşallah geçer 😖
SevgibiR Sibelemre oha tansiyonmu ölçtüm 10/5 ama ev cihazı bu değişken oluyo bidaha olccem az sonra bakalım senin 30 olan ne cnm
SevgibiR Asena_ neden dönüyor dedi Dr tansiyonum düşmüş galiba şimdi ölçtüm bidaha olccem az sonra ne iccem ben duzelsin diye dunde dönüyordu
Asena_ SevgibiR kbb ye git dedi gittim bir şey çıkmadı nörolojiye git o zaman dedi. Tansiyonun düşükse eğer tuzlu ayran iç canım birde ayaklarının altına iki tane yastık koy uzan
SevgibiR Asena_ uf bilmiyorum ondan mı diye evdeki cihaza da pek güvenmiyorum eczande fln olcturmek lazim
SevgibiR NimetDilmen evet bnmde ölçtüm düşüktü simdi ölçtüm 12-8 dönmesi yok şuan ne yapıyorsun sen cnm nasıl geçiyor ?
SevgibiR Sibelemre valla ya hasta olmamaya çalışıyorum misafirlikte fln hiç kimseyi opmuyorum grip kapmim diye 😂 uzaktan hgniz diorum tm
NimetDilmen SevgibiR Düşükse 1 bardak tuzlu ayran içiyorum, yastıksız yatıp ayaqımı yüksekte tutuyorum qeciyo canım. Çok şükür 2 qündür düşmüyo