Kubraylvc MNesemm resimde rengi açık çıkıyor senınki bu resımle o yumurtlama değil canım yani ikisi aynı koyulukta veya t c den koyu olmalı
Zarifokur Kubraylvc dün gece bir denedim daha da koyulaştı benim ki değerlendirdik . Şimdi ağrım var büyük ihtimalle çatlıyor olabilir . İnşallah olur bacım dua edelim birbirimize
MNesemm Zarifokur inşallah Allah gönlüne göre versin cnm ya. Benim telden öyle çıkıyor büyük ihtimalle iki arkadaşa gösterdim köyü dedii ama telden açık görülüyor
Zarifokur Kubraylvc çekince atarım bacım şimdi mukus gibi akıntı oldum . Kesin çatlıyor bugün de değerlendirirsek iyi inşallah bakalım
Dilekulgtt MNesemm ya degerlendirdiysen sıkıntı yapma hatta bugunde degerlendir sen dedigim gibi RISKE girme ne olur ne olmaz testine devam edersin yine
MNesemm Zarifokur cnm ben adeten 5 gün sonra yaptım bu testleri 15 günüm bugün 12 yumurtlamam gerekiyo öğünde kırmızıyı bulduk sayılır diyelim. Baklm hayrlisi senin ki kaçıncı günün
Zarifokur MNesemm 17. Günü dündü. Geçen ayda 17. Gün yumurtladım . 20 . Güne kadar yolu var doktor öyle dedi
MNesemm Kubraylvc daha benim 15 günüm ama 12 günde gördüm sayılır ama yapmaya devam edeceğim adetime kadar
Dilekulgtt MNesemm istersen devam et arkadaşlar olmamis diyor ama ben olmuş diyorum bakalim sonucunu at buraya görelim bizde. Adet uzerinden suan kacinci gunun senin