Nehirgibi Biliyorum Alperen zaten iki isim gibi. Ama yine de bir isim daha istiyoruz öneri alabilirim hanımlar
Derinmom Nehirgibi Alperen bence iki isim gibi bir isim daha katarsanız soyadı ile birlikte çok uzun olacak gibi gözüküyor. İllaki iki isim istiyoesanız Ege Efe gibi kısa bie isim tercih edebilirsiniz
beraydogru esr417_ Alperen çok uzun bir isim zaten alp olarak kullanmak isterseniz Miraç Alp uyumlu gelenn isimlerden
azelias bence alperen zeyd çok yorucu bir de alperen türkçe kökenli, diğeri sanırım arapça bütünlük olarak da uygun gelmedi bana. tek başına daha hoş ama siz bilirsiniz🫶
esr417_ azelias teşekkür ederim zeyd ismini beğendiğim için demiştim ama olmazsa ikinci çocuğum olursa ve erkek olursa onu da zeyd koyarim
esr417_ beraydogru eşimin vefat eden arkadaşının ismi Alperen o yüzden onu koyacağım da olmazsa sadece onu koyarim
beraydogru esr417_ fikrinize karışmak istemem ama bence her çocuk kendi hikayesiyle dünyaya gelmeli vefat etmiş birinin adını düşünerek koymak sanki biraz tuhaf yani Rabbim bebeğinize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
esr417_ beraydogru Amin canım doğru söylüyorsun Allah razı olsun ama ölmeden önce cok istemişti ondan