Newmom1234 kivancinannesi ben planlı sezaryen olacağım bu cuma inşallah hastane veriyormuş o yüzden almadım. Almadan önce bi hastanenize sorun isterseniz
2bebekannesi3542 kivancinannesi mama almak cok zor degil.. sütüm gelmezse biri iner alır diye düşünüyorum
CLozd Newmom1234 veriyorlar ama ölçek ölçek para alıyorlar bilginiz olsun ödeme yaparken sinirlenebilirsiniz😂
090714 Newmom1234 evet kızımda dogum yaptıgım hastanede vermişlerdi oglumda da aynı yerde yapacagım o yüzden koymadım
kivancinannesi 2bebekannesi3542 zor demedim zaten hangisini alıyım fln diye sordum aptamil şekerli diyorlar o yüzden
Gulll00 CLozd ben kullanma taraftari degilim ama aldim yine de dursun nolur nolmaz. Lazim olur o an bulunmaz. Hastahane bazen geç getiriyo mama. İlk cocugum da oyle olmustu. Bu sefer riske atmicam
Qnl Gulll00 hemşire odasında mamalar var kettle su var ordan gelip siz yapın demişlerdi bize kendileri görmedi bile hastane den çıktıktan sonra aldık mama
kivancinannesi Eda1254 bulamam demedim zaten hangi mamayı fln alıyım diye sordum koy yada koyma demeniz yada mama önermeniz için 👍🏻
26Seyma26 kivancinannesi canım benim her hastane veriyor sütüne bakmaya geliyor hemşireler yoksa bebek ac kalmasın diye veriyor ama senin için nasıl rahat ederse öyle yap
Cudana Çoğu hastane mama emzik biberon istemiyor hastane çantasında zaten artık. Gereksiz bence de ben koymadım illa lazım olursa eczane dolu, alınır
dhbetul kivancinannesi biz doğumda sütüm gelmeyince eczaneden aldık canım eczacı en iyi aptamil diye onu vermiş eşim de acil lazım diye araştırmamış zaten. Üç haftadır aptamil kullanıyoruz ama ben sonradan araştırdım hipp organic combiotic mamaya geçicem dediğin gibi bu şekersiz anne sütüne en yakın ekstra kilo aldırmıyor gaz problemi yaşamamış kullananlar istersen bi araştır sen de
kivancinannesi dhbetul çok teşekkür ederim aradığım yorum başkaları gibi zor bilmem ne demek yerine açıkladığınız için
Defnezumramom kivancinannesi kızımda almadım sezeryandm sütüm gelmemişti hemen ama zaten küvezdeydş orda mama vermişlerdi bunada alıyım bi tane dursun diyorum kızımı mamayla meme karışık büyüttüm bunuda öyle düşünüyorum
dhbetul kivancinannesi rica ederim canım ama bence mama kesinlikle al ne olur ne olmaz zaten sonradan da illa ki dışarı çıkarsın bişey olur emziremezsin mama vermek durumunda kalırsın kullanmayacağın veya ziyan olacak bir şey değil al dursun çantada.