Tugces09 esdemiralay alt tarafta baskı hissediyorum açıkçası yürürken falan. Birde bu sırtını duvara yaslayıp otururken bacak bacak üstüne atma olayı var ya onu yapamadım 🙊😂 o zaman anladım bebeğin baya aşağı indiğini
Tugces09 Melike_00 doktor bakarken kendisi söylüyor zaten bir önceki hafta başı aşağı inmiş artık baskı yapmaya başlar dedi, geçen hafta gittiğimde kanala girmiş dedi… Siz kaç haftalıksınız
esdemiralay Tugces09 Daha 34+3 haftadayız ama benim hep sağ tarafımda tam pozisyonunu da anlayamıyorum kanala girmesi için bir şey yapmış mıydınız ? Böyle 37. Haftada doğurmak istiyorum ☺️🤗
Tugces09 esdemiralay doktorum 36. Haftadan sonra yaklaşık 45 dakika yürüyüş yapmamı hareketsiz kalmamamı istedi bende 2 günde 1 falan yürüyüş yaptım. Arada squat yaptım ve aksak gebe yürüyüşü yaptım… 39+1 im hala bekliyorum 🙊😂
esdemiralay Tugces09 😂😂 Sıcaklarda çok zor oluyor ya inşaallah sağ Salim kucağımıza alırız hepimiz . Sizin bir şey kalmamış artık yaa benim daha çoook var
Tugces09 esdemiralay valla Aydın sıcağını cekiyorum Haziran girdiğinden beri 40 derece üstü hep🙊 evet 39.haftayı gördük artık sabırsızlıkla bekliyoruz 🙏🏻🧿 sizin kaç haftalık? Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah🙏🏻❤️
isimsiz19 anuralici Ördek yürüyüşü yapabilirsiniz merdiven çıkıp inebilirsiniz bol yürüyüş ve pilates de iyi gelebilir
esdemiralay Tugces09 Bende Antalyadayımm 43-44 leri görüyor hissedilen 34+3 teyiz biz daha kızım olacak Allah izin verirse 🥰🤗
Tugces09 esdemiralay valla Allah kolaylık versin gerçekten sıcak memleketlerde yaşıyoruz 🙏🏻 bizimkide kız olacak inşallah 🙏🏻 erken gelir sıcaklarla falan dediler ama bizim kız içerde rahat 🤗🧿
esdemiralay Tugces09 Bir erken doğum riskim olmuştu 29. Haftada ama benimki de şuan rahat gibi duruyor . Böyle git gide yukarı doğru çıkıyor gibi hissediyorum 😂