Lutulut Rabiya2422 Gidin iyileşir iyileşmez dönün 40 gün çok fazla. Kendi evinde sizinle daha rahat ilgilenebileceği için teklif etmiştir. Ne nerede, ne nasıl çalışıyor bilmediği için sizin evinizde hizmet edemez.1 hafta kalın dönün. Sonra tadı kaçar 😄
Rabiya2422 Lutulut evet iyi niyetle teklif etti de gidip gelmek de zor olucaktır o yuzden bastan gitmiycem
97-Mucize Sariilayda16 bir tek kucağında bebekle gitmeyecek ki bu bebek günde 10 kere tepesine kadar kirletecek zaten üstünü bir sürü ıvır zıvır eşyası da taşınacak komple saçma bişey bence
Sariilayda16 97-Mucize hiç gerek yok çok ilgilenmek istiyorsa gelsin 3-5 gün bilemedim 1 hafta dursun benim evimde evin işine yardım etsin toplasın düzenlesin yeter
97-Mucize Sariilayda16 aa yok ona bile gelmesin aman aman evimin işini ellemesin. Ben sevmem kendi adıma konuşuyorum.
cLearQueen Ayyy amaan ben kalmam düşüncesi bile kotü… o buyursun gelsin bi çorba yapar belki oglu da var diye. Ben ameliyat oldugumda hastaneye gelip acsanız pizza söyleyeyim demisti. Allahtan arkadas yemek yaptı da annem de ben de yedik.
Babymom07 Rabiya2422 canım hiç rahat edemezsin bence gitme o sana gelsin bir 15 20 günde toparlanırsın inşallah gider 💕
Rabiya2422 Babymom07 40 gün kalmaz ya sanmıyorum kayınpederim dr evde yani oraya da bakması gerek gidip gelicekyir belkide
Ysmcrs Rabiya2422 valla bende kaynanamda kaldım doğumun da dün oldu ama 20 gün sonra gitmeyi planlıyorum çünkü zor olmuyor ya
Sumisali_ Rabiya2422 ne kadar iyi bakılırsa bakılsın hiç bir yer kendi evinizden daha rahat olmuyor maalesef.Kayınvalidenize sizin evinize gelmesini teklif edin derim.
Defnezumramom Rabiya2422 9 ay annemde kaldım valla 40ımdan sonra eve geçecektim evim çok soğuk oluyor diye annem dedi yaza kadar durun burda 2 kişiyiz evde 2 tabak daha koyarız dedi valla onunla büyüttük kızımı şimdi nasip olursa yine şubatta doğum yapacam yine annemde kalıcam rahat edebileceğin bi yerse destek almak çok kıymetli lohusalıkta emin ol
Rabiya2422 poyrazin_annesi28 kalmicam kibar bir şekilde reddettim evimizde salonda kalabilir kalıcak kişi
Rabiya2422 97-Mucize ped mi takıcam :( ney pedi nasıl olucak hamilelik pedi mi Yok kalmicam kibar bir şekilde reddettim
Rabiya2422 Sariilayda16 bende kendi düzenimde evimde olmak daha iyi dedim yok siz gelirsiniz dedim zaten uzak oturuyıruz gelirler kalırlar hani. De
Babymom07 Rabiya2422 iyi öyleyse canım inşallah çabuk toparlarsın banada doğumdan sonra annem ve kv bakacak ama ben kendi düzenimi oturtmak için çok da kalmalarını istemiyorum inşallah güzel geçer 💕