fatmaaaas Kızlar 26 haftalık gebelikte bebeğin boyu ölçülüyor mu üst bacak boyu ölçülüyor normalde ama boyu ne zaman ölçülmeye başlıyo ve 26.haftada bebeğinizin kilosu ne kadardı
Meltemm21 fatmaaaas bende 26+6 haftalık hamileyim tam 26. Haftaya girdiğimde kontrole gittim oğlumun kilosu 853 gramdı doktorum haftasıyla tam uyumlu dedi boyunu söylemedi ben kendim ultrason kağıdından hesapladım 34 cm di sanırım
fatmaaaas Mery6619 teşekkürler 😊ilk defa duydum ama hesaplayınca mantıklı oluyor bilimsel mi yoksa böyle söylenen bişey mi bu
Mlsaa99 fatmaaaas yok dogru bu gercekten doktor bana 20.haftamda detaylida 20 cm demisti o fl yazan degeri kagitta gorup 7 ile carptim dogru cikmisti
[silindi] Ben en son 24.haftamda kontrole gittiğimde kilosu 682 gramdı boyunu sorduğumda bu haftalardan sonra artık bunu net olarak hangi doktor söylerse yalan söylemiş olur sana dedi fl uzunluğunu 7 ile çarpan var dedi ama boyu için bu arada özelde doktorum
fatmaaaas Evet benim doktorum da boyunu söylemiyor ama 7 ile çarpıldığını bilmiyordum ilk kez duydum bende deneyeceğim bakalım