Kizlar hamilelik belirtilerinizde bel ağrısı var mıydı? Belim kopacak gibi ağrıyor reglime 4gun var umutlanmak da istemiyorum ama normalinden fazla bir bel agrisi göğüs acisi. Ve sanki kasığımda nasıl anlatsam sanki bir şey var yani gaz desem değil bı ağırlık gibi pıt pıt atış ne ola ki
Belirtiler bel agrisi
Meltemanneolsun canım benim ilk belirtim bacaklara kadar vuran şiddetli bel ağrısıydı reglime 1 hafta varken başlamıştı gece gündüz ağrıyordu uyuyamazdım ilkkez oluyorsa gebelik olması mümkün
- Düzenlendi
Meltemanneolsun aynen benim de ilk belirtim bel ağrısıydı. Tahmini reglden 6 7 gün önce başladı. Hatta adet olacak gibi kasık ağrım vardı. Dedim ya hamileyim ya da reglim erken gelecek. Çok şükür hamileymişim. Testimi de reglime 4 gün kala yaptım baya görünür bi pozitifti. Test yapsan çıkar belki
Meltemanneolsun benim ilk belirtim bel ağrısıydı her hafta bazayı kaldırdığım için oldu sanmıştım sonradan aladım
Evet kizlar işte benim de 4 gün var normalde de reglim yaklaşınca agrirdi ama bu şekilde değil 1 haftadır belim de belim diyorum iki büklüm kalıyorum bazen ağrısından bı de goguslerim çok acımaya basladi 4 ay önce düşük yapmıştım o yuzden şimdi umutlanmak istemiyorum ama insan yine acaba diyor. İnşallah hamileyimdir ya dua edin kizlar bana hamilelerin duaları daha güzel kabul olurmuş 🙏🙏
Meltemanneolsun canım rabbim hayırlısıyla güzel haberler almanı nasip etsin inşallah ovülasyon takıbı yaptıysan testi ona göre yap en azından üstünden 14-15 gün gecsin 🥰
Gkce18 yok hiç bir takip yapmadım.
Meltemanneolsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin ❤️ erk2n gebeöikte çıkabilir yapsanız
Mrvsmt2502
Ay yok ya beklicem şimdi yaparsam üzülüyorum sonuç negatifse. O yüzden reglimin gününü beklicem 1 hafta sonra da gelmezse hala o zaman yapcam test. Kimseye söylemedim çünkü boşuna heveslenmesinler diye ilkte kötü bir şey yaşadığım için şimdi korkuyorum yine sonuç aynı olursa diye.
Meltemanneolsun hayırlısı olsun inşallah 🥰
Meltemanneolsun bende çok fazla bel ağrısı yaşamıştım
Meltemanneolsun hamileliğimden önceki ay 11 gün gecikip 12. gün adet olmuştum o ara çok test kan tahlili falan vermiştim negatif çıkınca bırakmıştım peşini, hamile olduğumu öğrendiğim ay 6 gün gecikmişti bir önceki ay çok test yaptığım için yapmiycam test falan diye kendi kendime triplere girmiştim bi gün bel ağrısıyla uyandım aha dedim bu hayra alamet değil 😂 test yaptım pozitif çıktı