yyelizmol 33 haftalık gebeyim bebeğin karın çevresi 3 hafta küçük bu sebeple perinatoloji doktorum 37. Haftada doğum yapmam gerektiğini söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan var mı
mervemurat16 yyelizmol benim kızımında geeiydi 2,5 hafta 38 de doğum yaptım 37 de alabiliriz demişti doktor aynı zamanda plasenta çürümeside vardı ama planlı sezaryen oldum 38+3 de 2740 doğdu küvöze girmedi
Rabia97 yyelizmol canım 37+2 de kendi isteğimle sezaryene alındım anne karnında ger hafta düşük kiloda çıktığı için çok şükür bi sorun yaşamadık küvez e girmedi ama 2 doz ciğer geliştirici vurulmuştum 20.haftalarda falan
ecrinim18 Arkadaşım da öyle dediler çok şükür 40 hafta sezeryan aldılar normal doğum olmayınca gayet sağlıklı
Egei qusel ben de 9 Ağustosta suyum geldiği için 33 haftalık sezeryanla doğum yaptım. Bebeğim küvözde.
Enfal_06 yyelizmol evet bizimde 37 haftada doğum olucak maelesef yarın sabah tekrar bakılıcak sonrasında tarih verilecek
Gizemnursu Benim kızımda 37 de dogmustu 34. Haftayla uyumluydu karin bölgesi 2640gr doğdu kuveze girmedi canım
teachervera yyelizmol İki bebeğim de 37 de oldu sıkıntı olmadı hatta ilki şiddetli preaklamsi ile doğdu 33 haftalık hali ile doğdu