EmineHazar Ben HAZAR koyucam inşallah 🙏🏻 Kızlık soyadım eğer sizinde uygunsa soyisimleriniz düşünebilirsiniz 🎀 allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
HazelBaskal EmineHazar Alparslan ve Dağhan arasinda secim yapamiyorum ben😕esim bana birakti hangisini istersen onu koyalm dedi ama ben karar veremedim bir turlu
Ravzam5 HazelBaskal benimde erkek bende kararsizim dağhan istiyordum fakat kuranı kerimden bir isim olsa daha iyi olur diye bilemiyorum ama dağhan çok guzelll
Aysegl HazelBaskal Alparslan süper isim👍🏻. Bizim cinsiyetimiz henüz belli değil, erkek olursa bende Alparslan koymak istiyorum fakat babası istemiyo maalesef 😬 Sebebi de ilerde apo diye seslenirler diye düşünmesi 😒
EmineHazar İkiside güzel isimlermiş 🐥 karar vermek zor tabi bence dağhan daha iyi gibi 🎀 nacizane fikir
EsraifciUur Kayra, yağız, doruk, Gökalp, Gökdeniz, Batur, Kerem, Buğra, Aras, Alperen .. 😊 Sanırım biz Kayra koyacağız🙏🏻
DuyguUysalBayraktar Arel olabilir Aren olabilir Arhan olabilir Arsen olabilir Arsel olabilir Asmen olabilir Arın olabilir 😄😄 mesela
Alparslan Aysegl canım benim bebegin cinsiyeti belli degil ama erkek olursa eşim alparslan koyarız diyor ben istemiyorum sanki ismi söyler güzel söyleyemiyorum gibi geliyor ben aslın da mehmet ensar olsun diyorum ama bakalım ne olcak hevesinide kırmak istemiyorum eşimin birde mehmet kayınbabamın adı ben istiyorum koymak tek oglundan tek erkek olcak diye birde alparslan herkez düşünüyor su aralar
Tugbaa1 Yavuz ismide çok güzel bizim cinsiyet belli değil ama olur sa yavuz koymayı düşünüyorum 😉😉 tabi eşim yamaç ismini taktı 😉😉
Prensinannesi [bilinmeyen] Bizde sonunda karar verdik Doruk Alp koyacağız allah izin verirse som 15 gun kaldi insallah😄❣
Ulya hangi harfla bashlamasini istiyorsan internetden yaz gelicek,az kullanilan ve ilginc guzel isimler var
Aysegl Burcum valla bulunduğumuz yerde bi kişi var ve burda cidden apo diyolar ona. Abim de aynı sebepten koymamıştı, Alperen koydu yeğenime. Bende Mert veya Miray olsun o zmn diyorumama yok hamza veya haydar koyalım diyo. Yok imkansız diyorum bende 😂😂