Rumay Sulerzz joie kubbie anne yani park yatak max 2 yasa kadar kullanılır, küçük bir besik.hantal değil
Gulll00 Sulerzz sepet besikler oluyot ya kucuk sallananlar 750 tl falan ilk aylar icin onu aldim. Sonrasi icin elele donna park besigini aldim anne yanida oluyor. 70-120
qusel Sulerzz baby plus marka almıştım yegeniminde ondandi. Onda görerek çok beğendim. İyiki aldım kızım 1,5 sene onda yattı. Şimdi oğlumda da onu kullanicam nasipse
Burcu089 Henüz almadım ama favorite ekledim. Elele nova 3 in 1 Aradığm bütün özellikler var, anne yanı olması, otomatik sallama, boy ayarı gibi
Burcu089 Rabiul memnun musunuz? Bizim normalde ilk çocuktan kalma ahşap beşik var fakat ev maalesef dubleks ilk 2-3 hafta alt katta yatacağım o yüzden küçük yer kaplamayan anne yanı araştırdım elele baya iyi. Diğerleri çok pahalı
nurdangg Elele nova 3in1 aldım. Yer sorunu olanlar için çok kibar oldukça fonksiyonel bi beşik. Elektrikli otomatik sallanma otomatik müzik çalma ayarları var hızı kademeli ve süreli olarak ayarlayabiliyorsunuz. Bluetooth’la bağlanma var. Tasarımı kibar malzemesi gerçekten kaliteli göründüğü gibi. Umarım bebeğim de içinde rahat eder.
Enfal_06 Sulerzz el ele madre aldık kurduk gayet güzel ve kaliteli fazla pahalı da değil anne yanı olabiliyor