Rabia97 Barbie77 benim ikinci gebeliğim ve karnımda kastan çok yağ olmasından ve ilkimin sezaryen olmasından kaynaklı 12 den beri hissediyorum elimi karnıma koyduğumda kıpırtıyı hissediyorum ilk başlarda kelebek uçuşu gibiydi şuan daha büyük olduğu için daha belirgin hareketler
nur53___ Barbie77 ilk hissetiğimdde içimden bişey yırtıldı sandım uykumdan uyandırdı benı hece korkmuştum ama anlayınca gülerek uyudum 😀
Barbie77 Rabia97 15. Haftaya girdik biz de kıpırtı gibi 2-3 kez hissettim ama emin olamıyorum acaba bebişim mi diye 🥹💙
aslan1905_ Selam :) ay çok değişik :))) Ben 16 sonra oturup karnımı izlerdim böyle kalp atışı gibi şeyler olurdu. 21 den sonra ayırt etmeye başladım. Şimdi 28 haftalıyız geziyor beyfendi içerde 😅 bişeye benzetmek gibi olursa affet oğlum ama 🐍🐍🐍😅😅😅
Barbie77 aslan1905_ hahahaha ay çok güzel 😂 Sabırsızlanıyorum ben de 🙈 Bu arada kullanıcı adınızı sevdim 👍🏻😂
SKarabey Haftada hissettiğim ilk kıpırtılar balık oynaması gibiydi. Şuan 26 haftadayız ve böyle içerde biri hıçkırıyor gibi geliyor bazen 🥹
nessa00 Haftada hissetmeye başladım. Kilodan da kaynaklı geç hissedilebiliyor. Kalp atışı gibi içerde birinin pıt pıt hareket ettiğini hissediyordum şimdi 22. Hadtadayım bazen çok hareketli bazen de tık yok mucize gibi bir şey o kadar duygulu ki anlatamam 🥹♥️
miraninannesii Barbie77 ben 2 gündür sol kasığımda karnımın altında pıt pıt damar atar gibi biseyler hissediyorum bebismi acaba bu arada 2 ncı gebeligim ama oglumdaki hamileligimi unutmuş gibiyim
Starkmama21 miraninannesii şuan kaç haftalık bende kızımda hamileliğimi unutum kaç haftalıken oynadı hatırlamıyorum kızım 4 buçuk yaşında ama geç oynadığını hatırlıyorum sadece şuan ikinciyi tatmak için çok heyecanlıyım yarım saat sonra 8 haftalık olucak
Mlsaa99 Barbie77 20 haftada hissettim tekmelerini ondan önce de hissetmistim ama cok minik minik kalp atisi gibiydi tekmesi daha farkliydi🥰