Fatmanur12345 Kızlar hastanede kadin doktoru açabilir mi yoksa illa sağlık ocağına mı gitmem lazım gebelik kaydi açabilmek için
Fatmanur12345 Zeh5604 hmmm bilmiyordum teşekkür ederim biraz uzak bana hastane yakın kontrole gideceğimde açtırırım dedim de olmuyor dediniz sağlık ocağına kaldım
Zeh5604 Fatmanur12345 hamilelik kesinleşti andan itibaren yapıyorlar kaydınızı cunku sızı aşılara kontrole çağıracak saglık ocağı
Fatmanur12345 Tiniminihanim1 gebe kalınca sistemde sağlık için gebe olarak görünüyorsun canım önemliymiş kan verdiğim yerde söylemişlerdi
Tiniminihanim1 Fatmanur12345 hee bende başka bir şeyden bahsediyorsunuz sandım o yüzden sordum. Benim hastane kaydımı yapmıştı daha sonra sağlık ocağının kendisi aramıştı gebelik bildiriminiz yapıldı diye hatta sürekli arıyorlar
Cosimaniehaus Fatmanur12345 sağlık ocağına yaptırmanız gerekiyor. Tahlilleriniz için arıyorlar ya da tarih veriyorlar siz o tarihlerde kan ve idrar tahlili veriyorsunuz. Tetanoz aşısını da 20. Hafta gibi yapıyorlar ilk dozu, yine sağlık ocağında yapıyorlar.
Fatmanur12345 Cosimaniehaus hmmmm bir sorum daha olucak kan uyuşmazlığımız var ne zaman aşısı oluyor onun
Cosimaniehaus Fatmanur12345 o konuda bilgim yok maalesef. Ama ihmal etmeyin görümcemlerde de vardı kan uyuşmazlığı, ihmal etmiş sanırım sorun yaşamıştı.
Cagla-2434 Fatmanur12345 7 ayın sonu 8 gibi yapılıyor doktorunuza mutlaka sorun net tarih söylesin size
Elifdemirozcelik Fatmanur12345 Mutlaka sağlık ocağına gitmelisiniz. Ben 8. haftada kalp atışını duydum ondan sonra kayıt yaptırdım. 5 haftalıkken öğrendim o aradaki 3 hafta içinde arayan, soran olmadı.
Aylaa123 Fatmanur12345 ben hiç gitmedim sağlık ocağına doktorum iletmiş özele gidiyorum bu arada sağlık ocağıda beni arayıp onay aldı bilgilerim hakkımda
Glchan_34 @Fatmanur12345 13.haftada sağlık ocağına gitmiştim hemşire de sen gelmesen ben seni arayacaktım dedi gebelik durumu sisteme düşüyormuş ama kayıt açmanız gerekiyordu tekrardan
Glchan_34 @Tiniminihanim1 tetanoz aşısı yaptırılıyor hamilelik döneminde gebe izlem yapılıyor kilo tansiyon vs bakılıyor zaten hamile olduğunuz sisteme düşüyor ama ekstra olarak kayıt açmanız gerekiyor sağlık ocağında ben 13.haftada açmıştım sizde 12 haftaliktimiz sanırım
Tiniminihanim1 Glchan_34 evet biliyorum hastane gebelik bildirimi yapmış sağlık ocağı da arıyor beni ilgileniyorlar ama ben zaten özel hastane takipli olduğum için sadece aşılar için gideceğim sağlık ocağına