melekmi22 Canesss evet devlette doğum yaptım ama çok memnunum tekrar doğursam yine aynı yerde doğum yaparm
Emos42 Zeynep1990 merhabalar henüz doğum yapmadım 34 haftalığız daha ama az kaldı artık doğum yapan kişilerden dinledim çok memnun kaldıklarını anlattılar Ayşegül hocanın doğumundan
Zeynep1990 Emos42 insanlık olarak mükemmel biri zaten de benimde önümüzdeki perşembe 3. Seseryanımı olacağım 🥰
Emos42 Zeynep1990 kesinlikle öyle ben çok zor süreçlerden geçtim hiç negatif konuşmadi her şey güzel olacak diye beni ikna etti sağlıkla kucağınıza alın inşallah o zaman ben sizden yorum bekliyorum benim doğum tarihim belirlenmedi henüz birde hastane 1 ekimden itibaren zam olacak demişti doğum ücreti ne kadar olmuş bilginiz var mı
Zeynep1990 Emos42 cnm 45 bin olmuş eğer bi refakatçı hariç bi kişi daha istersek 4.500 liraymış ayrı 😟😨
Emos42 Zeynep1990 vallahi bizi maaf ettiler ama sona geldik diye ses etmiyoruz resmen ticarethane oldu hastane değil özel hastene olup ekstra refakatçi parası alan burayı gördüm rahat edelim eşim annem yanımda olsun diye özeli tercih ediyorum ona bile ayrı para istiyorlar
Begleyna Zeynep1990 doktordan doktora değişiyormu acaba doğum ücreti ben sorduğumda da 33 bin demişlerdi. Ekim ayında zam olacak dediler ama 33ten 45e baya fazla arttırmışlar
Zeynep1990 Emos42 aynı fikirdeyim gülüm seninle sonuçta sezeryanım ve iki kişiye ihtiyacım var eşim annem 😔😔😔
Emos42 Zeynep1990 sona geldik inşallah rabbim bir daha düşürmesin birde ben orada tüp bebek yaptım giden parayı hesaplayamiyoruz bile
Laylamom _b-e_ tek refakatçili standart odada kayseri acıbademde 38bine dün doğum yaptım (eşimde bizimle kaldı ekstra ücret alınmadı)
Begleyna Zeynep1990 doğum paketi fiyatımı bu acaba yoksa paketsiz halimi, paket almadım ben çünkü hem özel hem devlet kontrollü gidiyorum ama doğumu medovada düşünüyorum. Ve doğumum Aralık sonu ocak başı gibi, inşallah ocağa kalmadan doğar😂 🤭