Slenn Rosemihra bende önümüzdeki hafta 2 li tarama yaptıracağım bebislerimiz sağlıklı sıhhatli olsun inşallah
Alone Rosemihra bütün gebeliklerimde 11. Haftada yaptırdım. Hatta doktorum o haftada daha doğru çıkacağını söylüyor
kedilibebeli Rosemihra Yapılır sanırım. Ben 12.haftamda gidecektim ikili için doktorum öyle çağırdı. Ufak bi enfeksiyon problemi yüzünden çarşamba gününe çekti randevuyu o da 11+5e denk gelecek. Taramayıda çağırmışken yapar diye düşünüyorum bakalım
Tugbayrakdar Rosemihra 11+2 de yaptırdım ben canım ama önemli olan bir ölçüymus benim tam sınırda çıktı yaptırabildim
kedilibebeli Rosemihra yok canım idrar yolu enfeksiyonum vardı geçmek yerine yükselmiş beni o yüzden erken çağırdı o sırada da hazır gitmişken testide yapacağını düşünüyorum ikisi bağımsız
Tugbayrakdar Rosemihra ya işte 45 mm diye bir ölçüm olması gerekiyormuş benim 46.3 çıktı bir iki gün önce gelseydin yapamazdık demişti ama 11 i doldurduysan bir sorun olmaz canım
kedilibebeli Sen yinede kontrolüne git erken derse yine gideceksin nasılsa bu testin vakti 11.haftadan itibaren başlıyo diye okumuştum ama bakalım
Tiniminihanim1 Rosemihra ben 12+2 de yaptırmış olacağım cuma günü randevum var. Doktorum 12 de gel demişti. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım👼🏻