Tiniminihanim1 Tgb_smh hiç başlamadı çok şükür 😂 12 haftalık olacağız sadece ara ara tiksindiğim şeylere karşı bulantım oluyor ama çok şükür hiç İstifra etmedim umarım da etmem korktuğum şeylerden birisidir çünkü
Asli_uyar 5+4 te başladı. Prilam dr kullanmaya başladım 7. Haftadan itibaren ilaca rağmen ciddi anlamda 15. Haftaya kadar falan bulantı oldu. 20. Haftalar gibi bırakabildim ilacı. Umarım sizin hiç başlamaz ya da çok hafif olur.
sd18 Asli_uyar benim de aynı sizin gibi oldu. ilaç hiç fayda etmedi bıraktım artık. önerebileceğiniz şeyler var mı?
Asli_uyar sd18 valla pek bir şey fayda etmiyor arada acile gidip serum alıyordum. İçinde başka bir bulantı ilacı bulunan. 4 kilo verdim. Kendisi geçmeyince geçmiyor. 20. Haftada rahatladım şimdi çok geride kalmış gibi. Geçici bunlar merak etmeyin. Sabırlı olun.
Asli_uyar Tgb_smh ben şu an 35. Haftamdayım. Geri baktığımda en kötü olan bulantıymış. Tabi herkesin aynı olmuyor sizin daha hafif geçer umarım. Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım. Her şey onlar için. 🌸
_b-e_ 1.5 aylıkken başladı 5 ay biterken bitti çok kötü hiç kafamı kaldıramıyordum bişey yemeye pişman oluyordum
Tgb_smh _b-e_ hamileliğin en zor yanı bu olsa gerek daha yolun çok basındayım umarım çok ağır atlatmam
_b-e_ Tgb_smh bunun normalde ılacını verıyor doktorlar ıstersenız ısteyın doktorunuzdan bana kar etmemıstı ama sıze edebılır belki
Nazo77 Tgb_smh Sanırım benim biraz geç başladı 8-9 hafta gibi birkaç gün önce ilkkez çıkardım.Sıvı katı aynı anda tüketmemek gerek fena yapıyor