Pamuk_02 Kizlar bişey soracam benim oğlum yedi aylık olacak bugün doktora gittik dil bağı var dediler cerraha yolladi randevu aldım ama dil bağı olan anneler nasıl yaptınız acıdı mi dil bağı alındıktan sonra çocukta ne gibi değişimler oldu
meryemm2222 Pamuk_02 hiç acımadı çok kolay oldu 18 aylıktı keşke daha önce kestirseydim dedim korkumdan kestirmemiştim anestezi falan yaparlar sandım ama direkt eline makas aldı kesti 1 damla kan geldi ve bitti
meryemm2222 Pamuk_02 hiç acımadı çok kolay oldu 18 aylıktı keşke daha önce kestirseydim dedim korkumdan kestirmemiştim anestezi falan yaparlar sandım ama direkt eline makas aldı kesti 1 damla kan geldi ve bitti
Aylaa123 Pamuk_02 kardeşimde vardı hiç birşey yapmıyorlar sadece kesiyolar bi kaç damla kan oluyor o kadar
Elvann123 Pamuk_02 çok kolay oldu saniyelik bi işlem. makasla hemen kestiler küçük bı damla kan geldi sadece
Selothatun Pamuk_02 6 aylıkken sünnet ettirdim aynı anda dil bağınıda kesti doktor peşine hemen emzirdim bir problem yaşamadık
Minikgebe Pamuk_02 dil bağı alma işlemi max 15 dakika süren bir işlem kanama ağrı acı olan bir işlem değil, işlem sonrası bile bebişler cuk cuk emmeye başlıyor🫶🏻