Hifaakim Kızlar kan testi vermedim ama testte pozitif çıktı eşime söylemedim daha sizce ilişki yaşanabilir mi yoksa sakıncası varmıdır gecikmenin 5. Günü
Fatmanur12345 Hifaakim 14 gün gecikme keseyide gördüm bir sorun yok ama bir süre ilişkiye girme dedi sende dikkat et kendine
motherbaby_ Hifaakim canım o ilişki durumu doktor görmesiyle kesinleşir riskin yoksa bişey olmaz diyorlar ama varsa yasaklıyorlar
Hifaakim motherbaby_ risk olduğunu nasıl anlarız acaba çünkü ayrıydık 15 günlük ilişki sorun olurmu die merk ettim
Hifaakim Duru_su12 yok canım regl olacağım ilk gün yaptım silik çıktı ertesi gün baktım koyulaşmış netleşmiş
motherbaby_ Hifaakim aşkım ultarson da bakılıyor o evde anlayabileceğiniz bişey degil ama daha önceden düşügün varsa dikkat et yarın da bi gidebilirsen kontrole gitmeye çalış mutlaka
motherbaby_ Hifaakim evet evet sabah aç karnına çünkü öğleden sonraya kalırsa sonuçları aynı gün alamayabilirsin belki kan bile almazlar
Nazli00 Hifaakim ben dün acile gidip karnım ağrıyor test yaptım ama negatif çıktı dedim kan testine de bakılabilir mi dedim . Kan testi yaptilar bana . Karnım ağrıyor falan dersen acil yapar. Aç tok farketmez acil de
Nazli00 Hifaakim hayır çıkmadı maalesef bugün adet oldum zaten . Normalde adetim düzenlidir bir gün bile gecikmez. Gecikince bı heyecan yaptım kesin hamileyim deidm de olmadı kısmet