Rose_ten Kızlar merhabalar, özellikle de ayaktayken karnım sertleşiyor. Bilemiyorum büyüdüğü için karnım genişliyor mu yaşayanız var mı?
yzcdlr3 Rose_ten bende 32 haftalığım aniden sertleşiyor karnım kasılıyor korkutmaya basladı benide doktorum normal dedi ama bilmiyorum 🤷♀️
Cosimaniehaus Rose_ten 32+3 üz ve evet ayakta benim de karnım sertleşiyor yani önceden de sertleşiyordu uzanınca geçiyor
lamaan Rose_ten normal evet bebegin haraket etmesini saglayin muzik koyun karniniza dayayin harakrt edince sertlik aciliyor
Rose_ten yzcdlr3 bakalım benim de cuma günü kontrolüm nst isteyeceğim. 32 den beri hissediyorum bu ayakta iken sertleşmeyi belki de yalancı kasılmalar başlamış olabilir
Rose_ten lamaan ayakata iken dediğiniz gibi ağırlık hissediyorum çekiliyor sanki aşağıya doğru. Ama oturunca ve uzanınca hiçbir şey olmuyor o dediğinize bakayım sağ olun
yzcdlr3 Rose_ten Evet olabilir☺️ bende kontrolum de nstye gireceğim Hayırlısıyla vaktinde gelsin bebişlerimiz Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻☺️
Newnesilanne Rose_ten tam olarak bugün yaşadım ya. 33+2 benimde. Bugün uyandığımdan beri çok sert karnım bebiş hareketleri de çok az oldu. Korktum biraz akşam 22ye kadar sürdü böyle ve sık sık büyük tuvalete çıktım anlamadım ne oldu. Gece uzanıp dinlenince hareketlendi kuzu
lamaan Newnesilanne evet dinlenmeye uzaninca tamda dinlenirken gelio haraketler normalda oyle gelmez yorulub dinlenmek nedense harketlendirio
Ezgi49_ Rose_ten ayy bende aynı şeyden iki gündür muzdaribim sertleşiyor sonra kendiliğinden yumuşuyor
Rose_ten Ezgi49_ yalancı kasılmalar sanırım bu haftalar da normal de devamlılık kazanmasın inşallah daha erken 🤲