Kızlar çok bunalımdayim hicbisey yapasim yok böyle nasıl desem hicbisey yiyesim yok. İçim sıkılıyor depresyondayim sanki özellikle akşamları. 3 yaş kızım var bunaliyorum böyle mutfağa giresim yok daraliyorum avaz avaz bağırmak istiyorum eski enerjimi yemek yemeyi istiyorum. Benim durumda olan var mı ?

Eşimin kokusu bile rahatsız ediyor duşa girer misin dedim yani o derece sıkıntıdayim ya

Gokcegkc yemek yapamıyorum bende kahvaltılık yiyor eşimin kokusu bile bunaltiyo beni hiç bu kadar ruhumun sıkıldığını hatırlamıyorum sanki kötü biseu olcak olurda içinde kötü bir duygu bişey olur ya hep öyleyim

Beyazmelekkk benim düşük riskim de var en ufak bi kasık ağrısı olsa korkuyorum kanama olacak mı diye her defasında korkarak giriyorum lavaboya. O yüzden o kötü bir şey olacak hissi de sürekli var ve yoruyor beni

5 gün sonra

9 haftadayım bende başım ve karnım ağrıyor miğdem yanıyor pek keyfim yok 😏

5 gün sonra

Bende sindirip problemler çok oluyor kabızlık mahvediyor bir de halsizlik var onun dışında iyiyim