kdrt SevgibiR canım son haftaları beklemeyeceğiz sanırım çünkü genital bölgede siğil var sezaryen olacağım gibi görünüyor ☺️
Duygu07 Yagmur0256 canım ben geçen hafta gittim 1800 dü. Şuan 34+ 5 olduk bir hafta sonra bugün gittim 2140 olmuş. Ama bir hafta boyunca hiç kalkmadan yattım her gün haşlanmış et bir muz iki yumurta yedim. Bugün doktor devam dedi. Bir gün ciğer ye bir gün et ye bir gün balık ye her gün iki yumurta ye her öğün süt iç dedi. Uygulayacam bakalım 10 gün sonra tekrar gel dedi. Sen de dene bence
kdrt 2019annesi canım ne kadar yanılırsa yanılsın en azından orda kilosu artmış gördüm ya, haftasıyla uyumlu gördüm ya cok mutlu oldum çünkü iki hafta geri gidiyordu üzülüyordum
Duygu07 SeymaCona arkadaşımda da vardı canım ama yakın takiple ve düzenli beslenmeyle vaktinde Doğum yaptı. Sana tavsiyem başka doktorlara da görün. Tek doktorun söylediğiyle kalma. Ben bir doktorun dediğine bağlı kalmış olsaydım bir hafta önce Doğum yapıyordum nerdeyse.
KlncA kdrt yanlış ölçümdür canım Bnm de 30.haftada neredeyse 1 kg yanlış ölçülmüştü. Sonradan düzeldi
kdrt KlncA 1 kilo fark mümkün değil canım ben sanmıyorum tabi 700 gr almamış olabilir ama 1 kilo fark da olmaz yani çünkü tekrar tekrar karın cevresini ölçüyorlar
Nursen21 kdrt belkide ultrasonda fazla görünmüştür bilemiyorum Dr bir sıkıntı yok diyorsa zaten yoktur da o kadar alabileceğini hiç düşünmemiştim 😅🤷🏻♀️
AygyulSina kdrt iyi kilosu ozaman cnm bana o haftada 3700gr dediler 3 haftam vardi daha nasil dogurcam diye karar dusunurken bir sonraki hafta dogum yaptim allahtan yoksa 4 kilo olucakti bizim minnak